На чело со дебелиот.Еј немојте таке за Мајмуни, посебно најнезгодна им е под-групата “Мајмуни Фејсбук“. Тиа са најопасни.
ne realno bea komiti na mogila ushte rano okolu 12 - 1 ama vo mala brojka okolu 20 tina so policijaхехехехехехе кај биле цел ден комити во пп никој не видов ни на парк ни па низ чаршија да помини.....иначе слабо навивање и на комити и на мајмуните колку што забележав ги отепа сонцето....најако беше батето од комити кога се сврти накај обичната публика што бевме и ни го покажа газот па доби голем ремет "ај да те ебаваме" батето се усрами и го снема до крај не го забележав иначе можам да кажам дека на крај беше јако се испееа заедно со обичната публика А БРЕ МАКЕДОНЧЕ...........
Вие ли најдовте за срам да зборите бе ??? Си правите филмчиња како вас ви одговарахехехехехехе кај биле цел ден комити во пп никој не видов ни на парк ни па низ чаршија да помини.....иначе слабо навивање и на комити и на мајмуните колку што забележав ги отепа сонцето....најако беше батето од комити кога се сврти накај обичната публика што бевме и ни го покажа газот па доби голем ремет "ај да те ебаваме" батето се усрами и го снема до крај не го забележав иначе можам да кажам дека на крај беше јако се испееа заедно со обичната публика А БРЕ МАКЕДОНЧЕ...........
P.S кој се договарал за ферка и на кое место???имам другари што одат уште со мајмуни ништо не ми кажаја...и не ви е страм да правите ферка со сегашниве мајмуни кога знаете дека се деца од по 15-16 години ????
--- надополнето: 29 април 2012 во 23:32 ---Вие ли најдовте за срам да зборите бе ??? Си правите филмчиња како вас ви одговаранападнавте членови на ЖРК Вардар и си направивте филм дека сте претепале Комити и притоа сте им ги одзеле дресовите
што не ќе види човек
[
ако не виде не сум јас од мајмуни бев порано ама не сеа веке 3 години не идам заради некои Х причини....иначе до некаде го оправдувам тоа што ги истепале во сала и им одзеле дрес затоа што и јас со 2ца другари да дојдеме во кале и да се правиме манги да станеме и да ја пееме химната на победа не верувам дека и вие така би седеле????
брат не сум јас во мајмуни еве веќе 3 години ради некои Х причини така да немам врска со муабетов....иначе до некаде и ги оправдувам за тоа што ги удриле во сала и им одзеле дресови затоа што и јас да дојдам со уште 2ца другари во кале и да ја пеам химната на победа сигурно вие не би ми аплаудирале.Вие ли најдовте за срам да зборите бе ??? Си правите филмчиња како вас ви одговаранападнавте членови на ЖРК Вардар и си направивте филм дека сте претепале Комити и притоа сте им ги одзеле дресовите
што не ќе види човек
![]()
Тие комити седеа 5 саати во центарот на прилеп и се шетаа и правеа што сакаа и никој ништо не направи, немој сега вакви муабети да вртиш...а во врска со навивањето Комити грмеа иако во мала бројка, а мајмуни прво полувреме викнаа 2 пати бојан 13ка а второ ги немаше никаде, и да мора да се каже дека мајмуни и напалените прилепчани јадеа неколкукратен ОГРОМЕН ремет!хехехехехехе кај биле цел ден комити во пп никој не видов ни на парк ни па низ чаршија да помини.....иначе слабо навивање и на комити и на мајмуните колку што забележав ги отепа сонцето....најако беше батето од комити кога се сврти накај обичната публика што бевме и ни го покажа газот па доби голем ремет "ај да те ебаваме" батето се усрами и го снема до крај не го забележав иначе можам да кажам дека на крај беше јако се испееа заедно со обичната публика А БРЕ МАКЕДОНЧЕ...........
P.S кој се договарал за ферка и на кое место???имам другари што одат уште со мајмуни ништо не ми кажаја...и не ви е страм да правите ферка со сегашниве мајмуни кога знаете дека се деца од по 15-16 години ????
барем ко че лажиш лажи со мерка....комити во центар немаше барем не видов јас никого со шал или дукс комити освен ако ги скријате тогаш да а тоа за ремет јадеа ама виде и сам каква бројка беа мајмуни и плус деца 15=16 години...иначе она ако ти е грмење за тебе бравос второто полувреме скоро и не навивавте на крај 15 минути само таа е вистината а тоа дека сви шетале низ прилеп и дека че правите што сакате е само филмови вие низ скопје не можете да шетате слободно а не пак прилеп не се филмај батоТие комити седеа 5 саати во центарот на прилеп и се шетаа и правеа што сакаа и никој ништо не направи, немој сега вакви муабети да вртиш...а во врска со навивањето Комити грмеа иако во мала бројка, а мајмуни прво полувреме викнаа 2 пати бојан 13ка а второ ги немаше никаде, и да мора да се каже дека мајмуни и напалените прилепчани јадеа неколкукратен ОГРОМЕН ремет!
drugarite od strumica se pofalija demek ne e strumica sKOPJE DA IDEETE KOGA SAKATE....Лелеееееееееееее браво еј, во Струмица сте отишле, се фалите ко на месечината да сте ја посетиле. Глупости
Како ќе пуштат кога беа надвикани ја гелдав утакмицата прва четвртина не се слушнаа мада не ни навиваа ваљда одкога седнаа на химната и не ни станаа убаво им дојде дечките од Струмица си навиваа просечно а кога ја пеаа Абре македонче грмеше и тоа што е трагично не беа Ајдуци барем не видов транс Ајдуци а тука се фалат демек лекција по навивање им одржале ццц мислат дека никој не гледал одбојка па ајде сеа ќе лажатДај пуштете повеке слики или видеа да видиме како сте поминале во струмица