Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
хехехехехехе кај биле цел ден комити во пп никој не видов ни на парк ни па низ чаршија да помини.....иначе слабо навивање и на комити и на мајмуните колку што забележав ги отепа сонцето....најако беше батето од комити кога се сврти накај обичната публика што бевме и ни го покажа газот па доби голем ремет "ај да те ебаваме" батето се усрами и го снема до крај не го забележав иначе можам да кажам дека на крај беше јако се испееа заедно со обичната публика А БРЕ МАКЕДОНЧЕ...........

P.S кој се договарал за ферка и на кое место???имам другари што одат уште со мајмуни ништо не ми кажаја...и не ви е страм да правите ферка со сегашниве мајмуни кога знаете дека се деца од по 15-16 години ????

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
хехехехехехе кај биле цел ден комити во пп никој не видов ни на парк ни па низ чаршија да помини.....иначе слабо навивање и на комити и на мајмуните колку што забележав ги отепа сонцето....најако беше батето од комити кога се сврти накај обичната публика што бевме и ни го покажа газот па доби голем ремет "ај да те ебаваме" батето се усрами и го снема до крај не го забележав иначе можам да кажам дека на крај беше јако се испееа заедно со обичната публика А БРЕ МАКЕДОНЧЕ...........
ne realno bea komiti na mogila ushte rano okolu 12 - 1 ama vo mala brojka okolu 20 tina so policija

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235

P.S кој се договарал за ферка и на кое место???имам другари што одат уште со мајмуни ништо не ми кажаја...и не ви е страм да правите ферка со сегашниве мајмуни кога знаете дека се деца од по 15-16 години ????
Вие ли најдовте за срам да зборите бе ??? Си правите филмчиња како вас ви одговара :tapp: нападнавте членови на ЖРК Вардар и си направивте филм дека сте претепале Комити и притоа сте им ги одзеле дресовите :tapp: што не ќе види човек:facepalm:

Buji Buton

Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Вие ли најдовте за срам да зборите бе ??? Си правите филмчиња како вас ви одговара :tapp: нападнавте членови на ЖРК Вардар и си направивте филм дека сте претепале Комити и притоа сте им ги одзеле дресовите :tapp: што не ќе види човек:facepalm:[

ако не виде не сум јас од мајмуни бев порано ама не сеа веке 3 години не идам заради некои Х причини....иначе до некаде го оправдувам тоа што ги истепале во сала и им одзеле дрес затоа што и јас со 2ца другари да дојдеме во кале и да се правиме манги да станеме и да ја пееме химната на победа не верувам дека и вие така би седеле????
--- надополнето: 29 април 2012 во 23:32 ---
Вие ли најдовте за срам да зборите бе ??? Си правите филмчиња како вас ви одговара :tapp: нападнавте членови на ЖРК Вардар и си направивте филм дека сте претепале Комити и притоа сте им ги одзеле дресовите :tapp: што не ќе види човек:facepalm:
брат не сум јас во мајмуни еве веќе 3 години ради некои Х причини така да немам врска со муабетов....иначе до некаде и ги оправдувам за тоа што ги удриле во сала и им одзеле дресови затоа што и јас да дојдам со уште 2ца другари во кале и да ја пеам химната на победа сигурно вие не би ми аплаудирале.

Член од
18 ноември 2008
Мислења
92
Поени од реакции
9

Тие комити седеа 5 саати во центарот на прилеп и се шетаа и правеа што сакаа и никој ништо не направи, немој сега вакви муабети да вртиш...а во врска со навивањето Комити грмеа иако во мала бројка, а мајмуни прво полувреме викнаа 2 пати бојан 13ка а второ ги немаше никаде, и да мора да се каже дека мајмуни и напалените прилепчани јадеа неколкукратен ОГРОМЕН ремет!

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Извештај Лозари, Миравци - ГФК Тиквеш.

- Ова гостување беше едно од поинтересните за нас оваа година, на ова гостување Лозари се поделија на две екипи, еднаа екипа која се упати со воз кон Миравци уште во 10 и 30 , и екипа која со комбиња пристигна 30 мин пред натпреварот. Екипата со воз направи интересно кортео низ нашето најголемо село Неготино и се упати кон железничката станица каде што продолжи забавата. Воз екипата беше цели 5 часа пред натпреварот во Миравци каде што направи голем пикник. И покрај тоа што Тиквеш не стигна до посакуваните 3 бода, Лозари имаа одлично издание на трибина. Се на се уште една забава за Лозари и уште едно одлично обработено гостување!
Стварно беше јако,воз екипата броевме околу 30-35 луѓе,додека после дојде уште едно комбе да ни се придружи :D Еве и една слика од утакмицата денес во Миравци...

Buji Buton

Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Тие комити седеа 5 саати во центарот на прилеп и се шетаа и правеа што сакаа и никој ништо не направи, немој сега вакви муабети да вртиш...а во врска со навивањето Комити грмеа иако во мала бројка, а мајмуни прво полувреме викнаа 2 пати бојан 13ка а второ ги немаше никаде, и да мора да се каже дека мајмуни и напалените прилепчани јадеа неколкукратен ОГРОМЕН ремет!
барем ко че лажиш лажи со мерка....комити во центар немаше барем не видов јас никого со шал или дукс комити освен ако ги скријате тогаш да а тоа за ремет јадеа ама виде и сам каква бројка беа мајмуни и плус деца 15=16 години...иначе она ако ти е грмење за тебе бравос второто полувреме скоро и не навивавте на крај 15 минути само таа е вистината а тоа дека сви шетале низ прилеп и дека че правите што сакате е само филмови вие низ скопје не можете да шетате слободно а не пак прилеп не се филмај бато :D

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Vcera Lekcija po navivanje za Ajduci i Strumica.

I ako izguivme kazevme SRED STRUMICA DEKA NIKOJ NE MOZE DA NE PRECI DA GO BORDIME NASHIOT TIM ..

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Лелеееееееееееее браво еј, во Струмица сте отишле, се фалите ко на месечината да сте ја посетиле. Глупости

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Дај пуштете повеке слики или видеа да видиме како сте поминале во струмица

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Дај пуштете повеке слики или видеа да видиме како сте поминале во струмица
Како ќе пуштат кога беа надвикани ја гелдав утакмицата прва четвртина не се слушнаа мада не ни навиваа ваљда одкога седнаа на химната и не ни станаа убаво им дојде дечките од Струмица си навиваа просечно а кога ја пеаа Абре македонче грмеше и тоа што е трагично не беа Ајдуци барем не видов транс Ајдуци а тука се фалат демек лекција по навивање им одржале ццц мислат дека никој не гледал одбојка па ајде сеа ќе лажат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom