Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Се тука си беше на место освен последната реченица...имајќи ги Вела и Парк... играчишта ние Бендтнер да се очајуваме да го бараме не би било...кул
Искрено, Вела ќе се врати само ако е глуп. А не е.
Му лежи шпанско првенство, како втор дом му е, ќе сака да остане во Примера.
Би сакал да се врати, но тој не е играч за во Англија.

D

D_NazGUL

Гостин
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Дијаби се повредил и нема да настапи на последните 2 утакмици. Сезонава има изиграно само 5 утакмици, и во сите како замена, а вкупно 177 минути.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Дијаби се повредил и нема да настапи на последните 2 утакмици. Сезонава има изиграно само 5 утакмици, и во сите како замена, а вкупно 177 минути.

:( :( :( :( :(

Од тоа и се плашев.....Сори дечки несакав да го урочувам ,али ја видов на крај кога кривеше...Не би сакал да сум на негово место.... Но искрено се надевам дека и покрај сите повреди ќе успее да се врати на терените и ќе го покаже својот талент.....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Од тоа и се плашев.....Сори дечки несакав да го урочувам ,али ја видов на крај кога кривеше...Не би сакал да сум на негово место.... Но искрено се надевам дека и покрај сите повреди ќе успее да се врати на терените и ќе го покаже својот талент.....
Можеби најдобар плеј што сме го имале и ние и франција во последниве генерации од кога си заминаа виера-пирес-љунгбер тројката со поткрепа на Силва не сме имале ваков играч..

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Најдобро за нас ќе биде да се врати на терените и да го покаже својот талент, но во некој друг клуб.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Најдобро за нас ќе биде да се врати на терените и да го покаже својот талент, но во некој друг клуб.
Ееееее друже, дај боже да биде така....Може сречка му е друг клуб а :D......

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ееееее друже, дај боже да биде така....Може сречка му е друг клуб а :D......
Абе среќа или не, мене многу не ме интересира. Мене тоа што ме интересира е дека не сакам да имаме играч само на список, односно играч кој што ќе се брои како еден од средината, а уствари не можеме никогаш да сметаме на него.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Абе среќа или не, мене многу не ме интересира. Мене тоа што ме интересира е дека не сакам да имаме играч само на список, односно играч кој што ќе се брои како еден од средината, а уствари не можеме никогаш да сметаме на него.
Сега наредна сезона кога ќе распали ќе видиш ;)......:cautious:

Абе се шушка многу за типчево.....
http://www.london24.com/sport/arsenal/chelsea_legend_arsenal_or_manchester_united_should_buy_talented_youngster_1_1363077?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Преге случајно отворив Викпедија за Кану. И шо да видам, човекот има освоено се во неговата кариера. Од ЛШ, Кун на УЕФА; Фа куп, Премиер Лига и слични други купој, од Холандско првенство, до индивидуални награди како најдобар млад играч, најдобар Афрички играч и слично.

Само пази, шо всушснот му значи името, во превод. http://en.wikipedia.org/wiki/Nwankwo_Kanu

Nwankwo = Baby boy born !! :pos::pos:
--- надополнето: 29 април 2012 во 18:26 ---
И да, и до денес денес се прераскажува неговиот хет трик за 15 минути, против Челзи, кога од 2-0 водство за Челзи, победивме со 3-2 ! Epic !

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Се тука си беше на место освен последната реченица...имајќи ги Вела и Парк... играчишта ние Бендтнер да се очајуваме да го бараме не би било...кул

Колку и да го хејтаме Бендтнер, за Вела, Шамак и Парк он е Ван Перси.
Бендтнер е 15 goals per season player додека никој од другиве не е.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
кој е следен ? Мвила,Мартинез,Вертонген? :D

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ганери нека ни е честито првото засилување за идната сезона

http://www.fc-koeln.de/en/news/singleview/?tx_ttnews[tt_news]=4815&cHash=5336d6960b6093b2f57cc3fa2479c02a

Се надевам дека не е само замена за РВП
Нааааајјјјјјјјс, браво.......Нека ни е честито засилувањево и нема шанси да е замена за РвП.....
Само да му легне англисково на Подолски, има да паѓаат голчиња ехееееее.....Јак шутер ,баш тоа и ни треба....
--- надополнето: 30 април 2012 во 15:02 ---
Последниот гол на Подолски.......http://footyroom.com/sc-freiburg-4-1-fc-koln-2012-04/

Kajgana Shop

На врв Bottom