Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде , белким Ливерпул ќе тепа , малку да ги смири децата од фан клубот ман утд.
:tv:
Имате поздрав од Торес.

интересна ке биде утакмица ... се ближи дербито

So sekoj saat sum se povozbuden...Uste da mi a ispolnat zelbata da gi tepame utre i ke bide super.Ne daj Boze ako izgubime kako ke ispadnam od doma ke me zezat site.Ama kakvo gubenje nema sansi.Tepameeeeee

Centarec,ja,El Nino i uste eden drugar doagame.Samo aj vo 13:15 pred Shankly,za da ne zakasnime.Ke ne poznaes poso ke bideme vo Liverpool dresovi.Ke doaga li nekoj drug.

Во 1 сум пред Шенклис ако не се успијам, јас ќе носам плава маица со цвет бидејќи дресот ми го украдоа а неам купено нов.. Највероватно ќе дојдам со другарче фан на Арсенал за жал, али сепак ќе биде со нас против Ман Утд :P

Поздрав

Centarec,ja,El Nino i uste eden drugar doagame.Samo aj vo 13:15 pred Shankly,za da ne zakasnime.Ke ne poznaes poso ke bideme vo Liverpool dresovi.Ke doaga li nekoj drug.
Pa bas zatoa vikam vo 13:00 , ja ke nosam izgleda uste 3ca so mene navivaci na Liverpool i eden za Manchester sto e :) , ako neka ima malce tenzija

Decki,najkasno do 13:15 sme pred Shankly,poso u sabota poslabo ima avtobusi od Zelezara.Se nadevam ke ne pocekate ako ne sme u 13 pred Shankly.Se gleame utre pozdrav.

Голем натпревар ќе биде денес. Очекувам борбена и цврста игра од двете страни, и се разбира подобриот нека си победи ... !!!* :wink:

ај со среќа на 2 екипи и нека победи подобриот а тоа е јунајтед :smir:

Jeeee!!!

Кај сте бре навивачи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom