Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Добро де, што напињате ако пишал во тема за Челзи, иако е фан на Баерн.
Навистина некои ликови неможам да разберам, мене па баш ми е мило да пише некој друг фан, чисто да се размени мислење, вака излегувате ко дебили само, не е на татко ви имање па да кажувате на кого кај му е место. Форумов е отворен за дискусија.

И ако некој знае каков играч е Марин, тогаш то е членот Гомез кој ја прати Бундес, и отвори солидна дискусија и доста објективно мислење.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
Стварно. Кога и да пише и што и да пише некој фан на друг клуб, одма има некој кој ќе го нападне. :tapp:

M

Mario Gómez

Гостин
Океј е, нормална дефанзивна реакција на дечкото. Пошо реков за ваш иден играч не го бива. И ја некогаш реагирам така у наш фан клуб, посебно некој жабар кога ќе пише, па макар и да честита победа.

Марин не е ужасен играч, не е ни нешто посебно колку што се креваше фама на почетокот. Многу е ситен за премиер лига, и неможе да се турне. Ама како шо пишав у друга тема , за 8 милиони вреди да се проба. Ама не ја гледам поентата играчиште како Лукаку да се носи у Вердер. :S

Него ај отварајте тема за финалето. ;)

A

Alexander Nevsky

Гостин
Welcome to Marko Marin:icon_mrgr:
Уште еден србин во тимот,т.с има српско потекло па нема да му биде тешко да се прилагоди покрај Бане.
Имаше талент Марин само да видиме до кај е со тоа,последно време не прикажуваше добри во игри и се прилагоди на сивилото во Бремен. Брзо крило со добар дриблниг,на лето уште едно крило можеме да донесеме и да ги продадеме комтно Малуда,Калу па и Стариџ ако не се опамети и да игра со памет а не да се вади само на брзината.
За утре не чека тврда утакмица со КПР,ама мислам дека ќе ги добиеме.
Него кој не видел во тек е гласањето за Играч на годината и гол на годината.
Јас гласав за Мата за играч,гол на годината Рамирез против Барселона.

Еве линк: http://www.chelseafc.com/page/PlayeroftheYear/0,,10268,00.html

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
И Баварците исто така ;)
Па затоа реков рано е. Уште нема атмосфера како за финале пошто допрва доаѓаат битни натпревари од лигата.Кој знае дали некој ќе се повреди пред финалето.
Темата треба да се отвори понеделникот пред финалето и тамам 5-6 дена за дискусија ќе има :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Марин > Калу и Малуда combined моментално (не зборам за времето кога беа добри).

Виган ги плеска Њу Касл,Арсенал нерешено со Стоук. Вака да заврши се останува на нас само.
Ама се некако мене ми изгледа дека Челзи нешто ќе киксне до крај...
Само на 19ти да го направи тоа што треба, а во ПЛ може се по ред да киксне, мене лично ми одговара тоа.

Имаше мислам некои шпекулации летоска за Марин. Како и да е, интересен трансфер. Млад е, има 23 години. Земен е за мали пари. Ќе му се даде шанса, ќе видиме како ќе се покаже. Е само не ми се свиѓа што Лукаку ќе оди таму на позајмица ама ќе видиме, ништо уште не е официјално за таа позајмица.

Ми се свиѓа што уште од сега се размислува за трансфери, а не да чекаат до последните денови во август па да соберат што останало. Значи за следната сезона Де Брујн и Марин засега од играчи кои ќе играат во прв тим.
До скоро време сите се жалевте за Лукаку дека не добивал шанса во прв тим, а сега не ви се допаѓа што оди на позајмица. Мене тоа ме доведува до мислење дека сепак Дрогба ќе добие нов договор, без разлика дали на 1 или 2 години. Речиси сум убеден во тоа.

Де Брујн и Марин, интересни и перспективни играчи, земени за сума помала од онаа на Лукаку. Со оглед на тоа колку пари се потрошени на тренерски смени, овие трансфери сфатете ги како премија

http://chelseabalkan.com/index.php/item/1232-novinski-natpisi-neistiniti-lukaku-ne-odlazi-na-posudbu.html
А сега де...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.554
Поени од реакции
22.242
Само да дополнам дека и во Германија се шпекулира за Лукаку иако менаџерот на Вердер изјави дека со сигурност тој нема да биде иако призна дека највероватно ќе иде играч од Челзи. Ја мислам дека Пизаро од Вердер ќе си оди па ми изгледа реално Лукако да дојде.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.071
Поени од реакции
45.893
Glejte mu na Mata faca ej, si vika, okeeej, valjda nema da go promasi tanjirot, ajde .. ajde, uste malku, mozes ti, may the force be with you like in Barcelona, when you managed to score from an empty net situation ...
A sto se odnesuva do Tores, iako dade gol protiv Barcelona, seuste e rano da mu se dade noz vo raka, bez razlika sto ima golema samodoverba vo momentov, prvo se pocnuva so plasticen noz da se razbereme.

Not sure if Mata is more happier for his first CL final or that he survived this situation.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.002
Поени од реакции
11.645
Ако не се лажам, сликава е од порано, односно ова е од роденденот на Торес, што беше пред месец и нешто. Енивеј, хепи брдеј Хуан (со мало закаснување), уште многу голови и асистенции. :)

B

BooBojan

Гостин
Не го слушајте Боби, одличен играч е Марин. Време беше да оди во посериозен клуб, си го трошеше времето во Вердер. Незнам зошто не би бил добар за ЕПЛ, побрз е од сите крила во ЕПЛ плус има страшна техника. Доколку добие шанса верувам дека ќе се покаже како добар трансфер.
Ауууууу!Немој бе,побрз од сите,Валенсија колку крена на еден меч,при спринт со топка знаеш.Доволно ќе е да ти кажам дека тоа беше,најбрз спринт со топка,го собори рекордот на Кристијано Роналдо.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Mario Gómez Знаеш ли за колку играчи викааа дека се ситни и дека ташак од нив нема да биде во Премиер Лига а испаднаа едни од најаки во лигата ? Немој да мислиш дека ако е ситен нема да има сила ипак Челси има луѓе за тие ствари :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што му се секирате за 8 милиона, ако не тргне работата, увек се тука Анжи :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Што му се секирате за 8 милиона, ако не тргне работата, увек се тука Анжи :D
Незнам што се сите негативни бил ситен бил таков ехе колку играчи се такви па летаат нис Премиер

Kajgana Shop

На врв Bottom