Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Сега читам и јас на Фејсбук, оној македонскиот портал за Челзи има постирано информација дека Марин е купен за 8 милиони евра. Ова ко гром од ведро небо ми дојде, или имаше и порано шпекулации па не сум дознал?
Гром од ведро небо беше ;)

M

Mario Gómez

Гостин
Kaтастрофа трансфер, иако е за мали пари. Уопште нема да се снајде Марин, а сумњам дека и воопшто ќе игра. Не е он играч за премиер лига.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Kaтастрофа трансфер, иако е за мали пари. Уопште нема да се снајде Марин, а сумњам дека и воопшто ќе игра. Не е он играч за премиер лига.
челзи има дадено огромни пари за играчи кој се снаожале насекаде освен во челзи, 8 милиони евра не е ништо за млад фудбалер. му посакувам среќа и успех во челзи

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.002
Поени од реакции
11.645
Е ок де, не се нешо многу големи пари, а може ќе испадне како добар трансфер. И така мислам дека повеќе е земен за резерва, кога ќе има повреди/суспензии и слично. Веројатно ова значи дека Калу/Малуда си идат, а се надевам дека ќе биде така.Со среќа нека му е. :)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.241
Не го слушајте Боби, одличен играч е Марин. Време беше да оди во посериозен клуб, си го трошеше времето во Вердер. Незнам зошто не би бил добар за ЕПЛ, побрз е од сите крила во ЕПЛ плус има страшна техника. Доколку добие шанса верувам дека ќе се покаже како добар трансфер.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ааааа Челси почнал паметно пари да троши да видиш да не веруваш :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Марин > Калу и Малуда combined моментално (не зборам за времето кога беа добри).

Виган ги плеска Њу Касл,Арсенал нерешено со Стоук. Вака да заврши се останува на нас само.
Ама се некако мене ми изгледа дека Челзи нешто ќе киксне до крај...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
Имаше мислам некои шпекулации летоска за Марин. Како и да е, интересен трансфер. Млад е, има 23 години. Земен е за мали пари. Ќе му се даде шанса, ќе видиме како ќе се покаже. Е само не ми се свиѓа што Лукаку ќе оди таму на позајмица ама ќе видиме, ништо уште не е официјално за таа позајмица.

Ми се свиѓа што уште од сега се размислува за трансфери, а не да чекаат до последните денови во август па да соберат што останало. Значи за следната сезона Де Брујн и Марин засега од играчи кои ќе играат во прв тим.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542

Знам дека видеата на Јутуб и не се некој показател, ама сепак барем некоја претстава да добијат тие што не го знаат како игра (вклучувајќи ме и мене).

Нека му е со среќа!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.554
Поени од реакции
22.242
Добар е Марин, има потенцијал но убо ви кажа Боби дека Марин последните 2 години во Вердер стагнира, нема напредок. Ама тоа е делумно негова вина пошто Вердер игра систем во која најдобрата позиција на Марин не постои. Затоа и не можеше целосно да го покаже својот потенцијал. ОД друга страна самиот си е крив викаат многу лесно паѓал и со тоа доби лош имиџ во Германија исто така за Англија не е баш снажен. Но сепак во нов тим убеден сум дека може да заигра пак добро, не за џабе едно време беше стандарден во Германската репрезентација. Но дали во Челзи ќе биде првотимец ќе видиме. За 8м Евра мислам дека вреди да се проба, и да не му успее ќе се најде пак тик кој ќе плати толку за него.

Мислам дека мислејнето за Марин во странство е подобро од во Германија

H

HoT IcE

Гостин
Не знам што да коментирам за овој Марин, едно време знам дека беше баран од многу клубови, и Вердер бараше голема сума на пари за него, после го снема, сега гледам дека потпишал за Челзи, и тоа за 8м, што е пресметан ризик за млад фудбалер како Марин.
Но од тоа што го имам гледано за Германска репрезантација, и Вердер, добивам утисок дека е сличен играч како Мирослав Штох, и дека нема шанса да се пробие во Челзи, му предвидувам максимум 2 сезони.
Како и да е, мило ми е за трансферов што се случи, чисто добивам впечаток дека управата конечно почнала да влече некои интересни потези, и дека се најавува голем ремонт во лето.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Дечко не се мешај кај што не тие место :D

Kajgana Shop

На врв Bottom