Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Најбољи момент е кога ќе почнат да плачат, звуците се џоа порнич.
--- надополнето: 29 април 2012 во 00:24 ---
Секоја нова серија е СЕРИЈАТА ШТО ГИ СРУШИ СИТЕ РЕКОРДИ НА ГЛЕДАНОСТ

--- надополнето: 29 април 2012 во 00:16 ---
али јакото е шо све знам, пошо дома на сите телевизори тоа се гледа
Еј истово е и кај мене. Морав да си купам слушалки и тоа од појаките затоа што дома мајка ми баба ми и сестра ми на различен телевизор секоја гледа, да не си сметаат :pos:па морам да примам гледачи и во соба кај мене. И од три телевизори кога ќе почнат да плачат лелелеле , каков сараунд, трираунд е тоа.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Моментот кога баба ми се соживува. Па добро бе оваа старава како не и е срам и го направи пекол животот на оваа малечкава невеста, ѓубре едно проклето. А она пак(невестава) види ја што убава е леле срцка. Или па тоа некое дете. Леле какво е абе сонце мало да го гушкаш, тоа обравчињата како облачиња му се, ех што дете ќе беше мила фацка.:sick:

Ма немој бре бабо жити се мене вака не си ми викала мал кога бев :unsure:

Музиката е врв, кога е неизвесно рокаат тапани како некое Афричко племе, а кога некој ќе дае шамар се слушаат звуци на плескање, како некој матрикс ефекти. И на крај секако сиромашната 699 епизоди трпи замарање а во 700-тата добива се што некад сакала во животот.
Еве го моментот

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Моментот кога баба ми се соживува. Па добро бе оваа старава како не и е срам и го направи пекол животот на оваа малечкава невеста, ѓубре едно проклето. А она пак(невестава) види ја што убава е леле срцка. Или па тоа некое дете. Леле какво е абе сонце мало да го гушкаш, тоа обравчињата како облачиња му се, ех што дете ќе беше мила фацка.:sick:

Ма немој бре бабо жити се мене вака не си ми викала мал кога бев :unsure:
Немој да се жалиш, баба ми на времето комуницираше со ликовите ... само не знам како разбираше шпански мајката:pos:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Уф колку само сакам да се испразнам на темава.

Ај за почеток турските.Дека латино сериите беа јадни си беа,ама барем имаа добар фансервис да гледаш минимум 4-5 убавици за кои ти е гајле дали глумат или не.Кога се појавија првите турски си мислев ќе нудат нешто поинтересно и што е побитно-нешто поразноврсно.

Но тој филм нема шанси да го видиме.

Љубовни триаголници?Check
Богати фамилии?Check
Права љубов?Check
По некоја акција колку да не биде без ич?Check
Социјални теми кои верглаат исти ствари?Check

Нова надеж се појави со Султанот.Историска тематика,епски битки,политички интриги и се што доаѓа со тоа.Но нееееееееееееееееееееееееееееееееееее,мора секој лик да има љубавна прича мог живота.Од султанот до слугата.И нормално копи/пејст сцените.Овој Ибрахим двапати е во опасност да умре на сличен начин(нож/стрела у грбот,па се наоѓа Deus ex machina to save the day).И го отупеа со интригите.

Бонус:Кој рекол дека Езел е мајсторска адаптација на Грофот од Монте Христо може да........................................

Индиски.Нема глума,нема сценарио,шит приказни и ликови.Ги бива за драматизација,па макар била и за ситни ствари.

Вишну:Дадиса дадиса!Џагдиш го изгуби пенкалото!*dramatic music and camera capture of everyones terryfied expresions ensues*

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Кај мене дома, конечно, веќе не се гледаат вакви серии и сум супер задоволен од тоа.

Иначе пред тоа, слушав секакви глупости од телевизорот и би беше страв да погледнам.

Иначе, мал офтопи - ако се вакви сериите што ќе ги даваат, со мерак ќе ги гледам. :D

L

Lu

Гостин
Moжеш да поставиш, ме заинтересира стварно.

Само Езел е единствена турска серија која што се издвојува од останатите, и со здоволство ја гледам.
Останатите турски серии не ги гледам бидејќи имаат одвратна синхронизација, а индиските серии се врв на кретенизмот.

А за шпанските серии немам ништо против бидејќи благодарение на нив го научив шпанскиот јазик.

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Ако сакате феноменален осечај додека глеате индиски серии, земете некое ЛСД или било што халуциногено, од такви бои и комбинации на бои чувството ќе ви биде прајслес, на сред филм кришна ќе почне ви свири на флејтата

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Индиски.Нема глума,нема сценарио,шит приказни и ликови.Ги бива за драматизација,па макар била и за ситни ствари.

Вишну:Дадиса дадиса!Џагдиш го изгуби пенкалото!*dramatic music and camera capture of everyones terryfied expresions ensues*
Кај овие па најсмешни ми се ефектите :pos: Ќе се деси нешто страхотно како што викаат источниве соседи наши и веднаш се применуваат ефекти zoom - unzoom и motion blur. А не знам која беше од турскиве, кога бев на гости кај баба ми, имаше една актерка со црвена коса плачеше и камерава се тресеше и после некој ќе ми каже професионално биле снимани серииве.

Не ме заебавај, професионално снимани серии а камерата се тресе? Да не му паднал шеќерот на камерманот или се соживеал со таа што плаче? Сеа знам дека ќе се избаци некој и ќе каже стандард муабет „оние американскине што ги гледате подобри да не се?“ ама тие американските барем се снимани со кран камера и да, подобри се.

Kajgana Shop

На врв Bottom