Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Значи нема да толерираме „ама-што-се-буните-никој-не-ве-тера-да-гледате“ постови. Си има теми за тоа. Ова е тема за шутирање пенали. И да не ми ја префрлате во ЧДА ни треба малку вентилација на подфорумов.

Значи кај бев... аха: се то треба да се убие!

С

Само Човек

Гостин
Секоја нова серија е СЕРИЈАТА ШТО ГИ СРУШИ СИТЕ РЕКОРДИ НА ГЛЕДАНОСТ

--- надополнето: 29 април 2012 во 00:16 ---
али јакото е шо све знам, пошо дома на сите телевизори тоа се гледа

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Па то навистина треба да се убие!Не сакам да ми затупуват околината, то треба каТито и ка Хитлер :гомце:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Член од
30 декември 2007
Мислења
793
Поени од реакции
328
Најинтересно е како секоја од нив ја рекламираат како најпопуларна или хит серија која ја потресла Турција. Од она шо имам слушнато и видено најлоша им е музиката, некои никакви композиции од кои ми да повратам. Искрено јас би ги забранил со закон овие "хит" серии.

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Имаше многу јаки сеири за шпанските серии од типот на: никогаш немој да ја навредуваш или понижуваш слугинката дома, сигурно ти е мајка...

Kratak siže: u početku Gabrijela živi u štali, nema jednu nogu, gluva je, slepa, nepismena i siromašna. Nema za hranu pa mora da jede šljunak.
Posle 100 epizoda Gabrijela i vidi i čuje. U 120-toj epizodi izraste joj noga. U 150-toj epizodi postaje direktor banke.
U 250-toj epizodi dobija napad slepog creva, svi muskarci u seriji plaču. U 300-toj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, očuha, jetvru i svekrvu, i da su svi oni veoma bogati te je samim tim i ona bogata naslednica. Svi muskarci u seriji plaču. U 312-toj epizodi saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac a da joj je majka umrla čim se rodila. Svi plaču, naročito se u tome ističu muški likovi.
Dve epizode kasnije banka koju vodi bankrotira, svi je mrze, ona plače, svi u seriji plaču. Plače i režiser i scenarista i koscenarista.
Ta epopeja traje cirka 20 epizoda.
U 340 epizodi vraća se do štale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaže da ce imati sreće u životu. Plače Gabrijela, plače gatara, plaču svi muskarci u seriji, plače moja baba koja prati tu seriju, plačem i ja jer je Gabrijelu konačno krenulo.
Na kraju, posle 500 epizoda proročanstvo se ispuni, moja baba počinje da prati drugu špansku seriju u kojoj, na početku, Lusinda živi u štali, nema jednu nogu, gluva je i slepa...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Најинтересно е како секоја од нив ја рекламираат како најпопуларна или хит серија која ја потресла Турција. Од она шо имам слушнато и видено најлоша им е музиката, некои никакви композиции од кои ми да повратам. Искрено јас би ги забранил со закон овие "хит" серии.
Можам наеднаш да те демантирам со 5-10 саундтракој (турски)...

Kajgana Shop

На врв Bottom