UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ја не знам за кого да навивам сега за финалево. Можда би ги одбрал Баерн зашто многу понапаѓачки и помушки некако ми делуваа од Челзи. Овој Дрогба не можем да го глеам како се ваља на земја при секој контакт.
Ваљда нема сега пак да глуми.. шо го знам.

L

Löwe

Гостин
Ја не знам за кого да навивам сега за финалево. Можда би ги одбрал Баерн зашто многу понапаѓачки и помушки некако ми делуваа од Челзи. Овој Дрогба не можем да го глеам како се ваља на земја при секој контакт.
Заради тоа "глумење" Дрогба беше недостапен против Арсенал.

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Е да бе, сигурно. Толку е едноставно ова. Ќе кренеш раце од домашно првенство, си се фокусираш на ЛШ и мелеш се живо и диво на патот кон титулата во ЛШ.
Лига на Шампиони е ова алооо, не е ова грав да се насркаш. Најсилно клупско натпреварување.

Pa ako ne si gleal Salke koga stigna do polufinale digna race od domasno prvenstvo i zavrsija 11ti, pa sea ti zbori na prazno, igraja posle toa Kup Uefa zasto go osvoija kupot germanski. Sve se moze so koncentracija, ali ne moze da ti se dokaze

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.348
Поени од реакции
47.057
Па со оглед дека навиваш за Барса, ете за кого ќе навиваш во финалето. :D

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Па со оглед дека навиваш за Барса, ете за кого ќе навиваш во финалето. :D
Да, али играчите на Барса не се црнечки стоки високи метро и деведест и тешки 90 килограми чиста мускулна маса :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
fan na barsa nasol da zbori za valjanje po teren...pa tie na barsa sekoja utakmica se valjaat....osobeno ona drvo buskets...kako togas mozes da gi gleas? :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Да, али играчите на Барса не се црнечки стоки високи метро и деведест и тешки 90 килограми чиста мускулна маса :D
ебате Суарезот ебате... :rolleyes:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Za mene e glupo toa pravilo toj sto osvojuva da ucestvuva dogodina pak. Ako e taka, togas edna ekipa bi se fokusirala samo na Liga Sampioni i ne bi se sekirala za plasmanot vo svojata liga, sto znaci mozat da bidat u vo 10ta liga i pak da se evropski prvaci, malku nema logika...
Епа тука баш логика. Ако се во 10та лига како ќе се носат со екипите во ЛШ? :)
И не може една екипа да се фокусира само на ЛШ т.е. и да се фокусира ни приближно 50% не е сигурно дека ќе освои. Така да според мене правилово е ОК, само треба малце да се измодифицира. Пример победникот нека иде директ наредната година, али да не му го земе местото на 4тиот. Така да доколку победи Баерн догодина нека има 5 германски екипи, ако победи Челзи нека има 5 Англиски.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
fan na barsa nasol da zbori za valjanje po teren...pa tie na barsa sekoja utakmica se valjaat....osobeno ona drvo buskets...kako togas mozes da gi gleas? :)
Ваљањето на Дрогба е далеку посмешно и поочигледно. Човек само да се смее кога ќе го види како тркала низ терен посебно првата утакмица од двомечот. Комедија :)
На крај краева сите тимови имаат такви играчи али Дрогба е нешто друго :P

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Епа тука баш логика. Ако се во 10та лига како ќе се носат со екипите во ЛШ? :)
И не може една екипа да се фокусира само на ЛШ т.е. и да се фокусира ни приближно 50% не е сигурно дека ќе освои. Така да според мене правилово е ОК, само треба малце да се измодифицира. Пример победникот нека иде директ наредната година, али да не му го земе местото на 4тиот. Така да доколку победи Баерн догодина нека има 5 германски екипи, ако победи Челзи нека има 5 Англиски.
На сметка на кого да оди таа 5та екипа???

Убо си е правилото не заебавајте сеа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
На сметка на кого да оди таа 5та екипа???

Убо си е правилото не заебавајте сеа.
На сметка на Шампионот на Македонија.. И така и така, не памтам од кога немат направено нешто овие нашите екипи во квалификациите од ЛШ...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
На сметка на Шампионот на Македонија.. И така и така, не памтам од кога немат направено нешто овие нашите екипи во квалификациите од ЛШ...
не памтиш пошто ништо немаат направено ;)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ваљањето на Дрогба е далеку посмешно и поочигледно. Човек само да се смее кога ќе го види како тркала низ терен посебно првата утакмица од двомечот. Комедија :)
На крај краева сите тимови имаат такви играчи али Дрогба е нешто друго :P
so buskets nikoj ne si moze... ;)
--- надополнето: 28 април 2012 во 16:55 ---
не памтиш пошто ништо немаат направено ;)
Vardar samo neznam dali bese 3 ili 2 kolo protiv spartak moskva...izgubi so 1 gol i toa go primi vo 90 minuta :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
so buskets nikoj ne si moze... ;)
--- надополнето: 28 април 2012 во 16:55 ---

Vardar samo neznam dali bese 3 ili 2 kolo protiv spartak moskva...izgubi so 1 gol i toa go primi vo 90 minuta :)
3-то коло, против Спарта Прага. Се надевам не си навивач на Вардар :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom