остај друже и за Баерн викаа истото со Реал ескурзии ќе си праеле ова она шансите се 50-50^^Дај кажи неколку утакмици да уплатам ливче викендов да земам некоја пара.
Вака многумина беа сигурни и за со Наполи и за со Барса дека нема да ги поминеме, па видовме што се случи. Јас не викам дека Челси 100% ќе победи, туку се надевам на тоа и ќе чекам 19-ти мај.![]()
Ја ја гледам како најголема предност средината на Баерн, Крос и Швајни(кога ќе се врати у топ форма), можат да ја издоминираат ослабнатата средина на Челзи енитајм. Средина го доби со Реал двомечот, ако ја оставеја средината, Реал ќе даваа уште голови, вака малце шанси креираа. Според мене ако успееме да изиграме како против Реал дома, титулата е наша.Реално да правиме муабет Челзи нема да се брани, а ако не се брани како против Барса, Рибери, Робен, Гомез хммм сигурно ќе пукнат 2-3 гола. Баерн нема да игра одбрана, и да води сеуште ќе напаѓа.
Е да бе, сигурно. Толку е едноставно ова. Ќе кренеш раце од домашно првенство, си се фокусираш на ЛШ и мелеш се живо и диво на патот кон титулата во ЛШ.Za mene e glupo toa pravilo toj sto osvojuva da ucestvuva dogodina pak. Ako e taka, togas edna ekipa bi se fokusirala samo na Liga Sampioni i ne bi se sekirala za plasmanot vo svojata liga, sto znaci mozat da bidat u vo 10ta liga i pak da se evropski prvaci, malku nema logika...
Барса ќе освои...Челзи нема да освои, не правете џабе математики![]()
Meне би ми било срам да навивам за екипа шо дома и у гости игра бункер, за да стигне до финале, за и таму да игра вака. Ова е лига на шампиони ипак. Се игра фудбал. Фудбалско надмудрување.Реално да правиме муабет Челзи нема да се брани, а ако не се брани како против Барса, Рибери, Робен, Гомез хммм сигурно ќе пукнат 2-3 гола. Баерн нема да игра одбрана, и да води сеуште ќе напаѓа.
И со Реал имаа резултат од првата утакмица за даље,водеа ко што викаш ти,па пак напаѓаа,ја доминираа средината aма некако не го јадеа курот???Meне би ми било срам да навивам за екипа шо дома и у гости игра бункер, за да стигне до финале, за и таму да игра вака. Ова е лига на шампиони ипак. Се игра фудбал. Фудбалско надмудрување.
Баерн дефинитивно нема да игра одбрана, а ако води и уште напаѓа ќе го јаде курот.
И лани со Интер водеа оти.. и пак напаѓаа.![]()