Nonteizam
Полихистор
- Член од
- 13 декември 2008
- Мислења
- 1.129
- Поени од реакции
- 791
Брзо трчање па шутПред 4-5 дена почнав да ја играм играта, па ако можете да ми кажете како да забивам бе? Досадно ми е само со шут
Брзо трчање па шутПред 4-5 дена почнав да ја играм играта, па ако можете да ми кажете како да забивам бе? Досадно ми е само со шут
Нема решение.Имам едно прашање до вас !
Вака имам ја верзијата Блекбокс инсталирано во компјутер порано ги имав и Релоадед и 3ДМ ама имаше исти проблем со овој сега и незнам стварно како да се справам со тој проблем...
Мојот проблем е - си направив My Player и изиграв го тој rookie натпревар со Елите и потоа ми понудија 3 тима, на драфтот отидов во еден (а тоа е Хјустон Рокетс) и го уклучувам натпреварот (Хјустон - Јута) и нормално и исправно си се уклучува но кога треба да почне втората четвртина се појавува црн екран и неможе да се игра поточно како да е застаната и чекам со минути така и не се оправа како да го решам тој проблем ?
Едноставно е бе другари ауто сејв оф и фуратеИмам едно прашање до вас !
Вака имам ја верзијата Блекбокс инсталирано во компјутер порано ги имав и Релоадед и 3ДМ ама имаше исти проблем со овој сега и незнам стварно како да се справам со тој проблем...
Мојот проблем е - си направив My Player и изиграв го тој rookie натпревар со Елите и потоа ми понудија 3 тима, на драфтот отидов во еден (а тоа е Хјустон Рокетс) и го уклучувам натпреварот (Хјустон - Јута) и нормално и исправно си се уклучува но кога треба да почне втората четвртина се појавува црн екран и неможе да се игра поточно како да е застаната и чекам со минути така и не се оправа како да го решам тој проблем ?
Нема врска, и без аутосејф се блокираЕдноставно е бе другари ауто сејв оф и фурате
сејвување после четвртина ??? првпат слушам. а како да го направам тоа ?Нема решение.
Некој викаат дека подигање на играта преку Game Booster го решавал проблемот, но јас не сум испробал.
Јас често сејвувам пред крај на трета четвртина за да бидам сигурен дека нема да ми пропадне утакмицата.
И колку за информација, на свеж инстал без апдејти (освен ростер) блек скрин ми се појавува на секоја 5-6 утакмица.
мавни рестарт на компјутерот. јас така секад правам (кога ми се дешава истото) и после си работи без проблемИмам едно прашање до вас !
Save game and exitсејвување после четвртина ??? првпат слушам. а како да го направам тоа ?
и пример, снимаш и исклучеш играта, после кога ќе идеш "play next game" ќе почнеш ли од таму дека си снимал ?Save game and exit
Пред четвртина у случај да не се деси на рекламите меѓу четвртините.
Брат а можеш да зачуваш на сред игра или ?Нема решение.
Некој викаат дека подигање на играта преку Game Booster го решавал проблемот, но јас не сум испробал.
Јас често сејвувам пред крај на трета четвртина за да бидам сигурен дека нема да ми пропадне утакмицата.
И колку за информација, на свеж инстал без апдејти (освен ростер) блек скрин ми се појавува на секоја 5-6 утакмица.
Не, не треба да идеш play next game. Само лоадираш и директно те носи на снимениот момент од утакмицата.и пример, снимаш и исклучеш играта, после кога ќе идеш "play next game" ќе почнеш ли од таму дека си снимал ?
Да!Брат а можеш да зачуваш на сред игра или ?