Ја утна работата не му требаше тоа. Ама Тери си е опасна легенда. И ако освоиме Л.Ш.и те како заслужува да го крене пехарот!Добро само јас ли не го сфатив црвениот на Тери толку сериозно? Тери наседна на провокација и со колено полека го потчукна Алексис. Стварно јас не видов ништо страшно од епски размери па да се збори како Тери не е легенда заради ова...
Ја мислам полесно ке беше со реал, пошто они се јаки само против просечни екипи, од јаките само со барса и баерн играа, со барса од 4 утакмици 2 ги изгубија 1 нерешена и 1 тепаа, и со баерн испаднаа... дојдоа до тука само затоа што имаа лесна група играа со апоел и др послаби екипи...Повеќе сакав финале против Баерн, па задоволен сум. Мислам дека против Реал немаше да можеме да играме. Не дека Баерн ќе бидат нешто полесни, плус на домашен терен играат. Ама мислам дека има Челзи добри шанси за да освои.
Сепак, мислам дека немаше да можат играчите на Челзи да му се спротистават на Мурињо. Мое мислење.Ја мислам полесно ке беше со реал, пошто они се јаки само против просечни екипи, од јаките само со барса и баерн играа, со барса од 4 утакмици 2 ги изгубија 1 нерешена и 1 тепаа, и со баерн испаднаа... дојдоа до тука само затоа што имаа лесна група играа со апоел и др послаби екипи...
Ако Абрамович не го остави РДМ да биди тренер, тогаш е најтератардираното суштество на планетава.Најголема грешка ќе биде летово што ќе замине Ди Матео според мене
Според мене он ко што глеам Гвардиола ќе го донесеАко Абрамович не го остави РДМ да биди тренер, тогаш е најтератардираното суштество на планетава.
нееема шансиСпоред мене он ко што глеам Гвардиола ќе го донесе
Тој Мурињо го отпушти па сега за еден РДМ...Ако Абрамович не го остави РДМ да биди тренер, тогаш е најтератардираното суштество на планетава.
Амм, Роман го купи Челси во јуни 2003-та (не гуглав, само не бев сигурен дали е јуни или јули).Тој Мурињо го отпушти па сега за еден РДМ...
1 год. пред да дојде Абрамович Челзи го направи својот најголем успех во ЛШ со играње во полу-финале. За многу малку можеше да игра и во финале. Дојде Роман и одма сакаше да го отпушти Раниери. Навивачиве штрајкуваа правеа триста чуда ама џабе кога на крај пак газда Роман си реши да го отпушти Раниери.
Така да со него ништо не се знае