Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.754
Поени од реакции
52.716
Повеќе сакав финале против Баерн, па задоволен сум. Мислам дека против Реал немаше да можеме да играме. Не дека Баерн ќе бидат нешто полесни, плус на домашен терен играат. Ама мислам дека има Челзи добри шанси за да освои.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ако победиме во финалето, сакам Џ.Т да го дигне пехарот. И покрај моето мислење дека некогаш го пушта мозокот на пасење и не размислува со мозокот
заслужи да го подигне пехарот.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Kje bide teshko vo Munchen ... Na domashen teren igraat, na Alianz.. Ali ideme jako !

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Добро ... Ок јас па добро ,
подобро сакав да кажам Баерн под наводници полесен противник . Ќе биде тешко ќе биде напнато се надевам Ди Матео ќе пронајде решение . Доколку го добиевме Реал не знам незгодно еднаш се испековме кога се сретнавме со Мурињо не го сакав тоа пак . А друг муабет е што знае како дишат , а не како играат ...

Uploaded with ImageShack.us

:ROFLMAO::D многу возможно ...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Сакав да го видам Реал у финале заедно со нашиот Челси... не дека гледам полесен противник во Реал, сигурна сум дека со нив ќе беше потешко да одиграме, ама сакав само да му ја видам фацката на Мурињо кога ќе го кренеме пехарот. Ама сега кога го имаме Баерн за противник не знам дали ќе биде лесно или тешко знам само дека ќе победиме. Верувам јас во ЧЕЛСИ :)
--- надополнето: 26 април 2012 во 08:15 ---
Добро само јас ли не го сфатив црвениот на Тери толку сериозно? Тери наседна на провокација и со колено полека го потчукна Алексис. Стварно јас не видов ништо страшно од епски размери па да се збори како Тери не е легенда заради ова...
Ја утна работата не му требаше тоа. Ама Тери си е опасна легенда. И ако освоиме Л.Ш.и те како заслужува да го крене пехарот! :)

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Повеќе сакав финале против Баерн, па задоволен сум. Мислам дека против Реал немаше да можеме да играме. Не дека Баерн ќе бидат нешто полесни, плус на домашен терен играат. Ама мислам дека има Челзи добри шанси за да освои.
Ја мислам полесно ке беше со реал, пошто они се јаки само против просечни екипи, од јаките само со барса и баерн играа, со барса од 4 утакмици 2 ги изгубија 1 нерешена и 1 тепаа, и со баерн испаднаа... дојдоа до тука само затоа што имаа лесна група играа со апоел и др послаби екипи...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.754
Поени од реакции
52.716
Ја мислам полесно ке беше со реал, пошто они се јаки само против просечни екипи, од јаките само со барса и баерн играа, со барса од 4 утакмици 2 ги изгубија 1 нерешена и 1 тепаа, и со баерн испаднаа... дојдоа до тука само затоа што имаа лесна група играа со апоел и др послаби екипи...
Сепак, мислам дека немаше да можат играчите на Челзи да му се спротистават на Мурињо. Мое мислење. :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Најголема грешка ќе биде летово што ќе замине Ди Матео според мене

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Shto ni e potrebno za finaleto vo Minhen protiv Bayern..
Pa IL PRINCIPE vo angliska verzija.. :icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Ако Абрамович не го остави РДМ да биди тренер, тогаш е најтератардираното суштество на планетава.
Тој Мурињо го отпушти па сега за еден РДМ...
1 год. пред да дојде Абрамович Челзи го направи својот најголем успех во ЛШ со играње во полу-финале. За многу малку можеше да игра и во финале. Дојде Роман и одма сакаше да го отпушти Раниери. Навивачиве штрајкуваа правеа триста чуда ама џабе кога на крај пак газда Роман си реши да го отпушти Раниери.
Така да со него ништо не се знае
--- надополнето: 26 април 2012 во 19:05 ---
The force is strong with this one

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.002
Поени од реакции
11.645
Тој Мурињо го отпушти па сега за еден РДМ...
1 год. пред да дојде Абрамович Челзи го направи својот најголем успех во ЛШ со играње во полу-финале. За многу малку можеше да игра и во финале. Дојде Роман и одма сакаше да го отпушти Раниери. Навивачиве штрајкуваа правеа триста чуда ама џабе кога на крај пак газда Роман си реши да го отпушти Раниери.
Така да со него ништо не се знае
Амм, Роман го купи Челси во јуни 2003-та (не гуглав, само не бев сигурен дали е јуни или јули). :P

Kajgana Shop

На врв Bottom