Tzeentch
Дискретен Херој
Честито, конечно ги стигна правдата кењарошите, неделава по шавови пуцаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од тоа што јас видов (од риплејот) беше заслужен црвен...Добро само јас ли не го сфатив црвениот на Тери толку сериозно? Тери наседна на провокација и со колено полека го потчукна Алексис. Стварно јас не видов ништо страшно од епски размери па да се збори како Тери не е легенда заради ова...
Не дека пробувам да ти го сменам мислењево или да измислувам топла вода, АЛИ(!) дај да не заборавиме, Тери можеби е столбот во тимот. Не знаеме што се случува во соблекувалните или настрана од нив (примеров што толку го нафура Тери), ама она што го знаеме е што прави човекот за тимот изминативе години. Има потреба да набројувам? И самиот кажа дека се жртвува човекот за тимот, игра(ше) со ДВЕ скршени ребра (чисто за пример, луѓе неможат да мрднат од кревет со едно напукнато). Да не беше тој, ок, ќе играше Иванович на негова позиција... Но кој ќе го заменеше Кехил по повредата? Кој имаше толку (невозможни за други одбранбени играчи од топ листата) одбрани?Не му требаше на Тери ова вечерва,доста се обрука финалето 2009. Па со Бриџ жена му и со Антон Фердинанд инциденотот. Легенда играч такви грешки не прави. Да голем борец е за тимот играше со скршени ребра ама го остави цел тим на цедило,баш кога требаше да се истакне поради тоа има голем минус Тери кај мене. Ова е мое мислење. Тери треба да биде пример за другите а не да изиграва магаре пред сите.
Реков дека Торес ќе даде гол... знае он кога ни е најпотребенФала на сите за честитките ! ЛЕЛЕЛЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ТОРЕС ДАДЕ ГОЛ!!