Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се чини дека доаѓањето на Касандра сеуште е ненадминато... :)

Да погодам: Бин Ладен ќе биде лош а по 20 години ќе снимат prequal за да покажат дека не бил од стално таков.

Знам дека е long shot... да сме живи и здрави :)

Касандра врати се, се' ти е опростено! :) И се надевам дека на дечурланата ќе им се скрши филмот за the almighty Полат поради фактот што не носи пиштол и што фацата му е како извадена од гроб.

Дај да им пишеме на продуцентите на GoT да снимат некоја сцена со Дотраките во Мариово... само Калиси може да го врати балансот во нашево општество... :)

Касандра врати се, се' ти е опростено! :) И се надевам дека на дечурланата ќе им се скрши филмот за the almighty Полат поради фактот што не носи пиштол и што фацата му е како извадена од гроб.
Фацата не му е извадена од гроб, таков му е имиџот во новите епизоди. Почекај па ќе видиш.

И таква ли има...? :) VLJ , гаси тоа телевизорот бе! :)

Ништо не разбрав... од каде е цитиран човекот? Постот е на форумов или...?

ИЛИЈА , не ми се верува дека не се сеќаваш на неговите мислења на форумов иако одамна не е активен. Јас случајно го забележав пред некој ден во темата за Алмодовар... типот значи, (ова како инфо за оние кои не се запознаени) во 180 постови колку што ги има, успеал да наброи све ќоро и сакато од ЈУ кинематографијата, а посебно е фасциниран од српскиот филм и српските режисери (според него, 90% што излегло од земјава е ремек дело, Бела Лаџа, Камионџије, Рокери са мораве ??? WTF! :pos:)
Е сега, не знам која виша сила ( да ме пукне од смеење) овде замешала прсти, но ја така ноншалантно со цел да видам кои филмови играат во Рамстор идам на нивната страна, и, што да видам, наш Иле продужуе да го тупи доле кај што се коментарите. :LOL: Еве доказ! Рамстор

ИЛИЈА , не ми се верува дека не се сеќаваш на неговите мислења на форумов иако одамна не е активен. Јас случајно го забележав пред некој ден во темата за Алмодовар... типот значи, (ова како инфо за оние кои не се запознаени) во 180 постови колку што ги има, успеал да наброи све ќоро и сакато од ЈУ кинематографијата, а посебно е фасциниран од српскиот филм и српските режисери (според него, 90% што излегло од земјава е ремек дело, Бела Лаџа, Камионџије, Рокери са мораве ??? WTF! :pos:)
Е сега, не знам која виша сила ( да ме пукне од смеење) овде замешала прсти, но ја така ноншалантно со цел да видам кои филмови играат во Рамстор идам на нивната страна, и, што да видам, наш Иле продужуе да го тупи доле кај што се коментарите. :LOL: Еве доказ! Рамстор
Апсолутно се сеќавам, кога го видов цитатот помислив дека воскреснал со друг ник почнав да копам по форумов, затоа те прашав :pos:

Добро е, штом не е тука, ми олесни :)

џимеј отвори го линкот за Рамстор, пријателот ни е жив и здрав! :pos:
--- надополнето: 26 април 2012 во 02:36 ---
За поновите членови, Илија ни е првиот и долго време единствен лик што кркал перманентен бан на Филм и ТВ.
Карлович не се рачуна пошто не знаеме кој од неговите 19 јузери беше оригинален, а и онака ќе се врати од некоја страна :)

Ирејзерот од Men in Black ни треба, што викаше Шелдон во Биг Бенг: „да го избришам Дердевил со Афлек“ :)
Како би го избришал крајот на Lost... :)

penkaloto ти не знаеш што беше тоа... со камен да се расправавме ќе се разберевме некако. Човекот секој ден лепеше по 200 слики од српски филмови, една под друга, без текст... буквално не можевме да постигнеме да избришеме по него :pos:

И оној истиот муабет за Српската кинематографија дека е најјака, Холивуд и МК се срање, и дека ќе се отселел. Гледам уште се сели никако да стаса до Србија :pos:

Иначе студирал на драмски за режисер, што е капак на целата трагедија :pos:
--- надополнето: 26 април 2012 во 02:55 ---
Во искушение сум да му се ставам на сајтот од Рамстор да го реметам уште малце :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom