Фан Клуб: Јувентус

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Бориело дал гол не ми се верува :eek: Честитки за победата, не бев во можност да го гледам натпреварот ако сака некој да постира хајлајтс да видиме што се случувало :)
Jas mislam deka ova ti e dovolno :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе што е ова ? Чезена дале гол и не бил признат ?
--- надополнето: 26 април 2012 во 00:38 ---
Jas mislam deka ova ti e dovolno :D
Абе како што гледам многу навивачи имало на Јуве на стадионов на Чезена :icon_lol:
--- надополнето: 26 април 2012 во 00:45 ---
Aj aко може некоја слика за времепловов да ставам ми се активира прееска Fb timeline :facepalm:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

Се препотив кога почнаја ббиланезине да се радвет на ништо, знаев дека е десено нешто на другата утакмица, добро е шо било грешка. :D
A го виде ли клипчето што го постирав како се радуваше коментаторот? И како може таква катастрофална грешка да направат кога не ни имало поништен гол за Чезена, јас како што видов 0 шутеви во рамки на гол 2 надвор од гол имале Чезена....
--- надополнето: 26 април 2012 во 01:05 ---
Фала sinister ја ставив оваа со Векиа Сињора :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
Целосен хајлатс дечки .... Плиииис

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Целосен хајлатс дечки .... Плиииис
Еве малку поопширен хајлајтс http://www.dailymotion.com/video/xqdqew_cesena-0-1-juventus-et-milan-ac-1-0-genoa_sport?search_algo=1

А еве го и цел натпревар ако некој сака да го има во архива: http://www.fullmatches.net/juventus-vs-cesena-25-apr-2012-full-match/

Честитки за победава, како и што очекував а и напишав синоќа дека тешко ќе биде и нај веројатно со еден гол ќе победиме само што стрелецот го љуфнав за "малце", милев дека на Матри му е време да забие.

F

FuckYouAll

Гостин
Пирло немат да играт против Новара, заради жолти карони.

G

grande-juve

Гостин
Абе што е ова ? Чезена дале гол и не бил признат ?
Којзнае што било тоа, очигледно на сан сиро по грешка кажале дека дале овие гол, а чезена немаа шут ако се сеќавам во последните минути. Инаку коментаторов не е од Скај, овој изгледа коментира за Милан каналот, кој има дримбокс може да си одбере на скај спорт, вториот аудио канал е со клупски коментатори, а овој од Милан е стварно ненормален, гледаш фудбал и се кинеш од смеење во исто време.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Којзнае што било тоа, очигледно на сан сиро по грешка кажале дека дале овие гол, а чезена немаа шут ако се сеќавам во последните минути. Инаку коментаторов не е од Скај, овој изгледа коментира за Милан каналот, кој има дримбокс може да си одбере на скај спорт, вториот аудио канал е со клупски коментатори, а овој од Милан е стварно ненормален, гледаш фудбал и се кинеш од смеење во исто време.
Jaс тоа се зачудив, го видов клипот на ФБ на страната на јувентусмк.ком а се гледа дека коментаторот е за Милан, и си викам сега трипа ли овој на дроги ли е, проверувам статистика гледам Чезена има 0 шутеви..

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Одлична победа еден чекор поблиску до целта ... сепак да се напомене нешто, навистина ми е мило и би сакал да го освоиме скудетото заслужено ,но треба да се земе во предвид и тоа што пред почетокот на сезоната се крстевме на второто место ... таа цел е реализирана и тоа со +19 пред Лацио ... така да што и да направи нашиот Јуве до крајот за мене ќе останат шампиони ... како шлаг на тортата се надевам и на титулата ... фантастична сезона нема што ме ипресионираа секоја чест ... JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom