Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ае побрзо ако следи некој српска лига- поопширно ми треба Војводина -Јавор - мислење???
И ве молам ако има некој линк за во живо?
Војводина е многу падната последни кола, изгубија полуфинале од Борац што беше тотално неочекувано а куп им е нив едина нада секоја година. Сеа како испаднаа мораат да се пазат од Раднички шо ги брка за 3то место да играат Европа. По сите логики мора да тепаат, па сеа...
--- надополнето: 25 април 2012 во 17:26 ---
Реал ГГ 3+
Милан 3+
Јуве 3+

едно чешалче од мене за 2 банки

Баерн Т2 2+

Џенова Т2 2+

Јувентус 2-2 & 3+

520 МКД

WTA Fes clay

Кузнетцова - Бегу

Одам со Питбулот овде. Глината и одговара на Кузнетцова прилично добро ( 115/45 во кариера ) и мислам дека денес ќе удри силно врз Романката , која исто така има солиден скор на земја во кариерата , но повеќето мечеви се на помали турнири.
Меѓусебе имат играно двапати , лани еднаш во Марбела, Шпанија каде Бегу победи во 3 сета со 2:1 и вториот пат Кузнетцова победи и тоа многу лесно на Ролан Гарос со 6:1 6:1.
Мислам дека и денес нема да и биде лесно , али сепак мислам дека на крај ќе победи со 4 гејма разлика. Бегу оваа сезона сеуште нема победа над врвна тенисерка , вчера се мачеше со Бабос иако победи со 2:0 , додека Кузнетсова е прилично агресивна и ко шо реков , земјината подлога и одговара.

Тип : Кузнетцова -3,5 @ 1.90 влог : 4/10

6:1 6:7 и на 2:3 Кузнетсова предаде , Sportlife смета 1.00 коеф .. џабе АНАЛизирање ..
А имаше 5:2 и нејзин сервис во вториот сет да им ебам питбул фацата ..

Ајде бе Милан да му ебам мајката, црвен имаат џеновцине :facepalm:

Реал-Баерн 4+

Па не давам предлог за типување само ти го коментирам мислењето дека нема врска- ужасна грешка....:tapp:
Па и ја то реков де коментираш во 60 мин

Пепе дека ке јаде жолт има некаде да се игра???

Па и ја то реков де коментираш во 60 мин

Пепе дека ке јаде жолт има некаде да се игра???
Што ке ја играш Реал ? Кажи да уплатам обратно :pos:
--- надополнето: 25 април 2012 во 20:00 ---

Нема потреба од зајадливост, прогнозираме рекреативно и за забава.

:facepalm: :facepalm::facepalm: три пати во годината пишуваш во темава и најде баш на мене да налеташ и од мене контра да играш слободно пиши го секој тип шо ке го напишам контра па да видиш колку ке си кар од тоа шо ке одиш контра мојте типови
да не се чудиш шо ке влезеш во голем -

Real 2+pp 7/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom