Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
По втор пат Челзи ми носи добивка :D

Од колку саат вршат исплата во Копачка?

Sto mislite za Turnovo - Rabotnicki deneska?Moze li 2?Moe mislenje e deka rabotnicki ke go zeme kupot i taka ke izleze vo Evropa..>Cekam mislenja?

Milan 1
Roma 1
Real T1 2+
Napoli x2
Inter x2
Palermo 2+
Lacio 2
Bilbao 1
Valensija 1x
23.7 koef

WTA Fes clay

Кузнетцова - Бегу

Одам со Питбулот овде. Глината и одговара на Кузнетцова прилично добро ( 115/45 во кариера ) и мислам дека денес ќе удри силно врз Романката , која исто така има солиден скор на земја во кариерата , но повеќето мечеви се на помали турнири.
Меѓусебе имат играно двапати , лани еднаш во Марбела, Шпанија каде Бегу победи во 3 сета со 2:1 и вториот пат Кузнетцова победи и тоа многу лесно на Ролан Гарос со 6:1 6:1.
Мислам дека и денес нема да и биде лесно , али сепак мислам дека на крај ќе победи со 4 гејма разлика. Бегу оваа сезона сеуште нема победа над врвна тенисерка , вчера се мачеше со Бабос иако победи со 2:0 , додека Кузнетсова е прилично агресивна и ко шо реков , земјината подлога и одговара.

Тип : Кузнетцова -3,5 @ 1.90 влог : 4/10

Баш и мене тоа ми е некако примамливо. Реално Интер има многу посилен состав, сите се доволно искусни, Морати неверувам дека ке дозволи Интер да нема излез у Европа, Снајдер конечно ке заигра како што треба и очекувам притисокот да биде погубен за Удинесе...
Страшно погаѓам у последно време...Ова го пишав пред 3 дена и баш Снајдер е играч на одлука..
--- надополнето: 25 април 2012 во 15:45 ---
Имам една сигурна за сабота. Австрија Виена -Тирол 1 . Австрија В имаше многу лоша серија а знаеме дека станува збор за многу силна екипа која ова сезона очајнички се бори за влез во европа. Ова ке и биде меч да се биде или не. Коефициент 1.65. Победа со сигурност 80% и 19,5% давам за Х за 2 давам 0,5 %(никакви шанси)

Лацио бе :facepalm: Не дека ми треба, ама жал ми е за тие шо ја имаат...

Ае побрзо ако следи некој српска лига- поопширно ми треба Војводина -Јавор - мислење???
И ве молам ако има некој линк за во живо?

За утре ќе му ги изиграм и ич не му ја мислам:

Сиена-Болоња-X
Палермо-Парма-X
Реал-Баерн Минхен-ГГ,3+

за првите две Italian job на сите му одговара по еден бод и ќе свршат работа:D

пу бе...само сиена влезе..не се сетив дека сепак Парма колку толку му жежи под нозе и овие Палермо нормално со епитет втори најголеми местачи после Милан во италија и му ја поклонија цела на млекарите:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom