Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Одличен натпревар и што е најважно 3 бода и ГОЛЕМИ шанси за 3ти место!!!

Наредно коло играме со Чезена и МОРА да победиме.

Конкурентите играат меѓу себе и може тука многу да се искористи!
Рома - Наполи
Удинезе - Лацио
Рома - Наполи X
Удинезе - Лацио X

:)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ако изгура Страма до 3то.. ке остане.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ако изгура Страма до 3то.. ке остане.
Ако изгура до трето сам ќе си обезбеди ЛШ, без никаква помош од неговите предходници. Сепак, за мене е доволно што го застана Интер на нозе, а дали ќе биде трет или не, нема да ми го смени позитивниот впечаток. Страма и Ди Матео се доказ дека во фудбалот и не мора баш да се трошат големи пари за тренер, и 20 милиони да му платат на некој, нема никаква гаранција дека ќе реди успеси.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
< :cuc:

Малу гледав и бев задоволен со прикажаното, Снајдер се враќа во форма, Алварез полека но сигурно повеќе ќе се ослободува и ќе прикажува уште подобри игри.... во целост, браво за целиот тим.

И јас се сложувам, доколку Страма успеа да го донесе Интер до третото место, заслужува да ја води екипата до година.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе ти поише со Интер се умараш отколку со Умрентус:D
Некако ептен мириса на местено италијансково, прошлото коло со Фиорентина намерно Х ја напраија, сеа го тепаат Удинезе(директен конкурент за 3то место) а Лацио губи од Новара, тим кој е 99% испаднат. Јас сум повеќе од убеден дека ќе бидеме трети едино Наполи ме плаши еве тепаа денес, пред нас се а следно коло играат со Рома на Олимпико. Тука еден Х апсолутно му одговара на Интер кој игра со Чезена, не сакам муабет да правам што ќе им се задеси, веќе пишани се тие три бода на контото на Интер. :)
Па како да не се умарам, ми се свиѓа што се враќате во форма за да не го дадете градското дерби на комшиките ваши :icon_lol:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.225
Поени од реакции
14.508
Па како да не се умарам, ми се свиѓа што се враќате во форма за да не го дадете градското дерби на комшиките ваши :icon_lol:
Де бе, Јуве има плус три и лесен распоред, а ти се плашиш од дербито Милан - Интер? Верувај малку во Јуве... :D

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
за страма ако освои трето место без размислување треба да му се понуди договор и одврзани раце при изборот на играчи (колку што е возможно со оглед на ситуацијата во која се наоѓа интер). доколку освои 3 место не верувам дека ќе се врати во примавера тимот доста екипи би пројавиле интерес за него во тој случај.
Точно. Ја би му понудил дури и да не освоиме трето место. Ме импресионираше до сега со тоа како се снаоѓа. Неискусен е сигурно, ама изгледа како тренер на кој што треба да му се даде шанса, долгорочно. И онака следната сезона цел ќе ни биде ЛШ, прва и најбитна, па ако ни тргне после може и повисоко :).Треба да му се даде простор да ја почне реконструкцијата, да внесе млади играчи, да ги постави темелите. Се гледа, дека не е обичен тренер ко што италијанците најчесто се, туку има визија во глава, за што сака од тимот.

Не знам дали приметивте, ама замените му беа страшно интелегентни. Марино ги смени двата бекови за да се свежи и за да добие ширина во играта, да одржи притисок, овој одма го става Оби во игра за да пази на Пасквале кој има страшен центаршут и фактички прави 4-ка во средината во фазата кога се бранат и кога Удинезе прават притисок преку крилата. Го испофалив човекот :LOL:

Сеа играме со Чезена Парма, Милан и Лацио, така? Првите две и Лацио мора да се добијат, со сограѓаните може да ја делиме . Нормално ако им одговара на нив.:P

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.748
Поени од реакции
6.479
Тоа е тој ИНТЕР,покажаа момците дека можат до тоа трето место ! Следно коло конкурентите ни играат меѓу себе,додека ние дома очекувам лесно да ја совладаме Чезена,ајде момци можете вие бидејки играте за лудиот ИНТЕР:)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Како само ми изгледаше моќно денеска Интер,иако со полуумрени играчи.
Да беше Раниери,ќе поставеше дефанзива тактика со двокатен аУтобус пред голот на Цезар и Удинезе лагано ќе опнеше пет комада...уште во прво полувреме.
Овој Страма има муда биковски,со старци од играчи им се спротистави на Удинезе на домашен терен,а знаеме дека Удинезе дома е ептен јак.
И ги натрти мајсторски,секоја му чест.
Не ги сакам ни Гвардиола,но Мурињо ни Капело да дојдат за тренери на Интер,сакам да му се даде шанса на Страма и следната сезона.
Ја заслужи,премногу ја заслужи.
Но под услов да има одврзани раце за трансфери,да му се доведат класа фудбалери (пошо секој ден читам како Интер бил заинтересиран за јаки играчи)
Реконструкција на тимот за следна сезона и со оваа игра од денеска Интер без проблем зема Скудето,а во ЛШ далеку ќе догура.
И да,МајкоЊ да се шитне на Сити под итна постапка.

Avanti Inter !

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Пак ќе речам ...шут карта на Станко/Нага/Маикон/Форлан/Пацо/Киву/

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Сега дојдов од работа,гледам сме победиле!Честито победа и нека се множат!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Луѓе денес фудбал изигравме дури кога го гледав натрпеварот не ми се веруваше дека за Интер се работи..па на 1-1 резултат вшише ги пикнавме и тоа ми беше многу чудно бидејќи интер никогаш не играл вака офанзивно...Гуарин и Алварез беа одлични..за Снајдер се знае дека е играчиште само му треба некој со кој знај да игра фудбал а не со Станкович и Камбиасо...уште Зарате да играше денес и ќе имаше секс на сред терен..

се гледа дека треба реконструкција посебно од средниот ред кај што денес играа Камби и Станкович кој не се за играње повеќе и плус ако имаме поподвижни играчи на таа позиција кои имаат визија и знаат да подаваат ттогаш ќе има повеќе простор за Алварез,Снајдер,Гуарин и во нападот кој било да е..

За Страмачатони малку и скептичен сум бидејќи сепак се работи за млад тренер каде што нема многу афторитет и сега ни се гледа добар поради тоа што сезоната е катастрофална а од почеток да не води е друго..повеќе ги преферирам ПРандели или Спалети кој колку толку се искусни и преферираат офанизвен фудбал...

ми требаше мене лично ваква победа од Интер барем да се распишам во оваа тема и да ми се врати малце колку толку отпимизмот:D..вчерашната утакмица Барселона-Челзи ве потсети на нешто???

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Не можам да поверувам дека и ова го кажувам... Да се врати побрзо Киву оти лошо ни се пишува :)

Кога доаѓа топка до Ранокиа коските ми се тресат...

Kajgana Shop

На врв Bottom