Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Абее еден е Весли Снајпс,нејкам да слушнам за негово заминување !!!! :D

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Да не жалам што брзав ко будала да стигнам да ја гледам утакмицата :D

Не знам за вас, али мене Страмачиони ме убеди за да му се даде шанса следната сезона. Сериозен сум.
Ова е Интер што сакам да го гледам. Ова е фудбал што цел свет почнува да го игра или веќе го игра некое време. Многу движење на играчите, агресивно освојување на простор, организиран силен пресинг, високо темпо иако имаме спори играчи. Многу модерен тренер. Во тек со времето му е концепцијата. Доста со пристапот од 80-ти години. А сметајте дека ова е буквално седнување на клупа по потреба, со наследен играчки кадар, кој посебно во средина воопшто не му соодветствува на стилот на игра. Со добро трансфер период уште подобар би бил. За мене барем, заслужува шанса.
Може е пребрзо да се каже, ама според мене промените што ги донесе му даваат кредит и за догодина, дури и да не стигнеме до трето.

Него имаат и мало потсетување, зошто Снајдер не смее да се чепка во тимов. Не зборам за головите само, него за начинот на кој ја организира играта на цел тим. Вистински диригент на тимот. Ни ја подигнува играта за цело ниво кога игра, а ретки се такви играчи во светот. Сега за Холандија ќе го докаже тоа на еврото.
Гуарин ѕвер, од кога само ни требаше таков играч Алварез исто. Каков само пресинг играа на нивна страна. Исто и Милито. Сеа ми е жал што јадев бурек за него лани :)

Ја би го ставил Камбијасо место Станковиќ во второ на таа позиција. Ова е натпревар во кој Камбијасо може да биде многу корисен таму. На негово место Оби, за да има константен притисок на Баста и Пинци, плус и брзина во напад.
Ајде сеа во исто темпо и второ, за да не испадне дека за џабе си го трошев ентузијазмот. Пошо ми треба :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Да не жалам што брзав ко будала да стигнам да ја гледам утакмицата :D

Не знам за вас, али мене Страмачиони ме убеди за да му се даде шанса следната сезона. Сериозен сум.
Ова е Интер што сакам да го гледам. Ова е фудбал што цел свет почнува да го игра или веќе го игра некое време. Многу движење на играчите, агресивно освојување на простор, организиран силен пресинг, високо темпо иако имаме спори играчи. Многу модерен тренер. Во тек со времето му е концепцијата. Доста со пристапот од 80-ти години. А сметајте дека ова е буквално седнување на клупа по потреба, со наследен играчки кадар, кој посебно во средина воопшто не му соодветствува на стилот на игра. Со добро трансфер период уште подобар би бил. За мене барем, заслужува шанса.
Може е пребрзо да се каже, ама според мене промените што ги донесе му даваат кредит и за догодина, дури и да не стигнеме до трето.

Него имаат и мало потсетување, зошто Снајдер не смее да се чепка во тимов. Не зборам за головите само, него за начинот на кој ја организира играта на цел тим. Вистински диригент на тимот. Ни ја подигнува играта за цело ниво кога игра, а ретки се такви играчи во светот. Сега за Холандија ќе го докаже тоа на еврото.
Гуарин ѕвер, од кога само ни требаше таков играч Алварез исто. Каков само пресинг играа на нивна страна. Исто и Милито. Сеа ми е жал што јадев бурек за него лани :)

Ја би го ставил Камбијасо место Станковиќ во второ на таа позиција. Ова е натпревар во кој Камбијасо може да биде многу корисен таму. На негово место Оби, за да има константен притисок на Баста и Пинци, плус и брзина во напад.
Ајде сеа во исто темпо и второ, за да не испадне дека за џабе си го трошев ентузијазмот. Пошо ми треба :D
за страма ако освои трето место без размислување треба да му се понуди договор и одврзани раце при изборот на играчи (колку што е возможно со оглед на ситуацијата во која се наоѓа интер). доколку освои 3 место не верувам дека ќе се врати во примавера тимот доста екипи би пројавиле интерес за него во тој случај.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Готово, 3то место не е сон веќе, доволно е само лацио во меѓусебен дуел да го тепате, а богами последно коло играте ќе биде кољење :icon_lol:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
јебем ти и саем за образование и работа и се :( .. фатив само последните 2 минути на телма. Дајте линк каде да очекувам некој голем хајлајт од утакмицата , ке ви бидам многу благодарен (y)

R

Rigel Kent

Гостин
Uh , nesto sto bese tolku dalecno sega moze da stane stvarnost.:vozbud:
Inter e do 3 bodovi do TRETO mesto i CL.
Forza Ragazzi

Член од
23 август 2010
Мислења
39.386
Поени од реакции
113.840
Готово, 3то место не е сон веќе, доволно е само лацио во меѓусебен дуел да го тепате, а богами последно коло играте ќе биде кољење :icon_lol:
Абе ти поише со Интер се умараш отколку со Умрентус:D
Некако ептен мириса на местено италијансково, прошлото коло со Фиорентина намерно Х ја напраија, сеа го тепаат Удинезе(директен конкурент за 3то место) а Лацио губи од Новара, тим кој е 99% испаднат. Јас сум повеќе од убеден дека ќе бидеме трети едино Наполи ме плаши еве тепаа денес, пред нас се а следно коло играат со Рома на Олимпико. Тука еден Х апсолутно му одговара на Интер кој игра со Чезена, не сакам муабет да правам што ќе им се задеси, веќе пишани се тие три бода на контото на Интер. :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Одличен натпревар и што е најважно 3 бода и ГОЛЕМИ шанси за 3ти место!!!

Наредно коло играме со Чезена и МОРА да победиме.

Конкурентите играат меѓу себе и може тука многу да се искористи!
Рома - Наполи
Удинезе - Лацио

Kajgana Shop

На врв Bottom