Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.935
- Поени од реакции
- 8.833
ќе средиме работа бе Џони, само ти суди како што ти налагаат во нашето првенство и не бери гајлепа чоек тоа е фудбалот тоа сака да го гледа публиката а не да се влечкаат по теренот и да се смешкаат..тоа е фудбалот затоа е најспоредна работа во светот..тука пишам како фудбалски гледач и фан а не како судија..сепак и судиите зошто се платени??..за да стојат на задачата која му е зададена и ако неможат се да видат тука треба да ги смират страстите и натпреварот да заврши во најдобар ред..
--- надополнето: 23 април 2012 во 17:52 ---
Плус се би дал некој ден да го судам дербито Рома против Лацио и натпреварот да е клучен за двете екипи..тоа за мене ќе биди врв на кариерата бидејќи федерацијата знам дека верува во мене што ме клава на таков меч ..и пред толку многу гледачи,публика од сите страни и пред толку навивачи кој се надвикуваат..чуството ќе биди бесценето
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:13 ---
ова година лацио го полнеа со голови многу бивши романистиЗначи пак индиректно настапи дербито Рома vs Лацио на теренот со провокацијата од Лихштајнер..тое вистинскиот меч за кој вреди да се гледа во Италија