Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
па чоек тоа е фудбалот тоа сака да го гледа публиката а не да се влечкаат по теренот и да се смешкаат..тоа е фудбалот затоа е најспоредна работа во светот..тука пишам како фудбалски гледач и фан а не како судија:D..сепак и судиите зошто се платени??..за да стојат на задачата која му е зададена и ако неможат се да видат тука треба да ги смират страстите и натпреварот да заврши во најдобар ред:D..
--- надополнето: 23 април 2012 во 17:52 ---
Плус се би дал некој ден да го судам дербито Рома против Лацио и натпреварот да е клучен за двете екипи..тоа за мене ќе биди врв на кариерата бидејќи федерацијата знам дека верува во мене што ме клава на таков меч ..и пред толку многу гледачи,публика од сите страни и пред толку навивачи кој се надвикуваат..чуството ќе биди бесценето:D
ќе средиме работа бе Џони, само ти суди како што ти налагаат во нашето првенство и не бери гајле :D
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:13 ---
Значи пак индиректно настапи дербито Рома vs Лацио на теренот со провокацијата од Лихштајнер:D..тое вистинскиот меч за кој вреди да се гледа во Италија
ова година лацио го полнеа со голови многу бивши романисти:D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Овој Ламела испадна тешко копиле од играч, пак со Јуве проблем направил, го плукнал Лихштајнер, се гледа дека бајаги научил од Тоти, за една година маме си еба. клошар.
Jас не знам што сајли ќе имаа фудбалериве наместо нерви! Мене некој вака да ме зашлајмоса нема да се смирам додека не му ја извадам главата без разлика на последиците. Поголема навреда е да ме плукнеш отколку да ми врзеш шамар или бокс.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.330
Jас не знам што сајли ќе имаа фудбалериве наместо нерви! Мене некој вака да ме зашлајмоса нема да се смирам додека не му ја извадам главата без разлика на последиците. Поголема навреда е да ме плукнеш отколку да ми врзеш шамар или бокс.
исто.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
ех сега, не бе шлајм, туку ситна плуканка:D .. како и да е во право си .. сепак има и спортисти кои без никаква провокација сами ќе те нападнат, еве го МЕТА ВОРЛД ПИС :D
--- надополнето: 24 април 2012 во 02:39 ---
Само ти јавај ги нив:icon_mrgr:
колку само лошо и НЕинтелегентно направено ... вакво нешто не би се осудил да го постирам ..

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251

во хокеј малце ако се бутнат се тепаат, а незнам што ке се деси ако некој некого плукне :D

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.302
Поени од реакции
3.345
Lamela go opravduvam...A sto prae ovoj Lihstajner ??? Saka nekogo invalid da ostae ? Abe ajde vi poklonija i titula i sve....Zatoa Seria A ide nadole ,eden den i Makedonska liga ke gi stigne ,tolku ovde ne se mesti kako tamu sto mestat ,zabarive... FORZA ROMA !!!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Lamela go opravduvam...A sto prae ovoj Lihstajner ??? Saka nekogo invalid da ostae ? Abe ajde vi poklonija i titula i sve....Zatoa Seria A ide nadole ,eden den i Makedonska liga ke gi stigne ,tolku ovde ne se mesti kako tamu sto mestat ,zabarive... FORZA ROMA !!!
A Тоти бе кога покажа четири прсти пред некоја сезона?

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.770
Поени од реакции
8.034
Серија А отиде надолу после калчополи-то т.е. од ко го снема Јуве и падна цела лига. Па сеа ти види си.

Сите титули на Јуве се поклон и од местење. Проблем?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Серија Б имаат право да ја користат само интерашаите, тие само не биле таму. Сите други :cenzura:!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom