UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
И да, Ибрахимовиќ е играчот што му фалеше на Гвардиола!

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Реално гледано Дрогба и Ивановиќ ги добија скоро сите воздушни дуели така да овде Каталонците беа безмоќни :D

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Реално гледано Дрогба и Ивановиќ ги добија скоро сите воздушни дуели така да овде Каталонците беа безмоќни :D
Го виде тоа И Гвардиола и очајнички потег му беше со ставање на Кеита во напад!

Инаку филе тука тупи нешто како навивачите на Барселона му давале аплауз на Торес за постигнатиот гол, па дај нека ја види снимката од голот каде што најблиските навивачи на Торес му се обраќаат со зборовите " Пута" и слични на нив, така да за мене и фановите и играчите на Барселона се најгнасни во фудбалскиот свет!

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Да даде Господ Фабрегас никогаш да не освои титула со Барселона!
Чул те Господ ме нервира тој многу кога кажа дека дошол во Барса да осбојува титули златен Арсенал :P со Ван Перси шо ќе правеа сега 10-0 секоја утакмица ... :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Да даде Господ Фабрегас никогаш да не освои титула со Барселона!
Изледа бившиве играчи на Арсенал воопшто титула нигде нема да освојат, во било кој тим :)
Ако им е. Арсенал ги направи фудбалери, а они спрема нив као ѓубриња се понашаат :P

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Денес веќе ќе има топ утакмица а луѓево се замараат сеуште за тоа што пишал Филе. 100 пати едно те исто се повтара.:facepalm:

Он топик:

Вечер момент за вистината и големината на овој Реал Мадрид, момент за сите нивни играчи, момент за сите нивни фанови кои 10 години чекаа за ваква шанса.
Само со пласман вечерва и освојување на големиот трофеј ќе можат да покажат дека се повторно созреана екипа за големи трофеи а со тоа да почне да им се лепи и моменталниот примат кој го ужива Барселона кај големите имиња во светскиот фудбал.

Повеќе работи се на нивна страна, домашен терен, подобра клупа, гол на гости, Роналдо и факторот Мур.

Од друга страна и Баерн нема зашто да стравува вечерва, имаат одлично избалансирана и цврста екипа способна за големи натпревари. Имаат одлични индивидуалци способни да изиграат на високо ниво ваква утакмица која сама по себе си носи огромен притисок.
Екипата има и те како капацитет за да постигнат гол на Бернабе, ја имаат и екстра мотивацијата за да играат финале дома...

Очекувам пред се тврд и неизвесен натпревар кој ќе се решава у последни 10 минути а мошно е и у продолжение.

KTBFFH

Schutzstaffel SS
Член од
19 август 2009
Мислења
137
Поени од реакции
269
Ах бе тери бе идиоте.
Viva John Terry, каков идиот, аматер ....
Таман пуштив да глеам, одма Барса дава гол и црвен картон. Браво капитене! Одлично!
Тери си уплатил цела плата на црвен картон за Челзи.
Ги шитна Тери, каков идиот...
Ете им 2-0..
Тери идиот невиден... човече не ми се верува каква глупост напраи
Тери СЕЉАК на годината!
Кој идиот можи да помисли дека Тери н езаслужи црвен??..си мисли во англија е па судиите нема да заприметат??..каков дебил човече

Decki,mn ste se opustile so navredive,posledna opomena vi e ova od John Terry,inace ke vi gi e... domasnite:cool::cool:

Им ебем матер.
А она Терино сељак беше и сељак остана
Ne se opustaj ti mnogu mnogu ;);)
Црнчево го измери Валдес од глава до петици
Тери комотно нека се убие
decko smirise !!

А од кај знајте шо му има речено на тери онај глупион циган...
Од кај знаете што го испровоцирал Санчез за да направи вакво нешто ?? Одма да се навредувало,глуп,сељак,идиот,грев итн
se soglasuvam so vas,najverojatno bil epten isprovociran,ne se pravi vakvo nesto bez pricina

Тери дрвото барем е надвор, нема како да се срамува повеќе.
Ако мислиш за игра во одбрана,тогаш за тебе треба еден фејспалм со Нова Македонија весник !!

Потегот на Тери е неспортски, да, но од каде знаете џуџето шо му има кажано на Тери ? Па и Зидан направи неспортски потег ама сите знаете дека имаше причина.
Тери си падна на некаква провокација од Санчез, овој маестрално го изигра. Реално коленцето на Тери беше како да го предупреди Санчез да не јаде многу многу гомна, ама овој си падна и оп црвен за Тери - сосема исправна одлука на судијата.
Realni lugje..

Тери доби црвен за да отиде кај Шакира пошто Пике се повреди..
hh aj ti ..ne zbori mn mn :ROFLMAO::ROFLMAO:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Честитки за Челзи. Според мене заслужено Барселона не е во финале.

Повторно спорен црвен картон. Ај пеналот во ред.

Добро бе оној коментаторон на Канал 5 е тотално аут. Апла навивач за Барсеолона. Па не се коментира тоа така у етер.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Честитки за Челзи. Според мене заслужено Барселона не е во финале.

Повторно спорен црвен картон. Ај пеналот во ред.

Добро бе оној коментаторон на Канал 5 е тотално аут. Апла навивач за Барсеолона. Па не се коментира тоа така у етер.
Лупаат глупости, мене тоа најмногу ми пречи, да беа само пристрасни ајде де. Кај го откопа Шмајхел вчера само не ми е јасно.

Не знам дали гледавте формула викендов на мтв, чиста петка беа коментаторите, се имаа спремено добро и не трескаа глупости. Тоа ми дава надеж дека догодина ЛШ на мтв ќе е уживање :)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Лупаат глупости, мене тоа најмногу ми пречи, да беа само пристрасни ајде де. Кај го откопа Шмајхел вчера само не ми е јасно.

Не знам дали гледавте формула викендов на мтв, чиста петка беа коментаторите, се имаа спремено добро и не трескаа глупости. Тоа ми дава надеж дека догодина ЛШ на мтв ќе е уживање :)

За Шмајхел се поправи после хаха, ама не проверив после дали Босис беше Французот. Како што мене ми пстанало у глава Батистон се викаше јадникот.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Абе каков Ибра...тапа е он против големи екипи.

п.с Видете ја реакцијата на било кој коментатор за голот на Торес и видете ја реакцијата на оној што коментираше на Канал 5 вчера.Абе голови паѓаат овие се понашаат го аут да е досуден...ни тон да повиши ни ништо.:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom