UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Браво Рамиреш, неможам да ги гледам вие од канталонија :sick: Штета Тери што доби црвен, сеа одбраната им е катастрофа, едино кај Тери неможеше Меси да продава финти, али ќе биде интересно второво полувреме :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Многу им се 10 играчи на Челзи,то треба да се намале
Па добро како со 10 играчи да дадеш гол против 16 и не е така лошо....

Рамче и Тери нема да играат во финале вака ако заврши ама сега никој не мисли на тоа.
П.С. Имам некое чудно чувство дека ако Пујол добие жолт картон по некоја магична случајност УЕФА ќе каже дека не се пренеуваат картоните од полу-финалето

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.695
Тери несакаше да ги остави Ева и Гери сами па направи црвен за да им се придружи :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Captain Fantastic :pos:
There is only one england captain :pos:
Captain, Leader, Legend :pos:
Viva John Terry :pos:
Капело па оставка поднесуе што го тргаат од капитенско место од федерација :pos:

Ja oдма би го ишутирал од екипа, без око да ми трепне, вакво поебување на свој тим да напраи, бегај бе, срамота.
абе реално, на секој натпревар се дешаваат вакви ситни чепкања и удирања... Еее на времето Малдини, Матераци и особен Карлос како подмукло знаеја да ги шлакнат противниците а да не примети судијата. :D

Можеше и да не свирне црвен, али и Тери испадна глупав, оти требаше да знае дека на утакмицава секаков контакт ќе биде свирнат...

Како и да е, сега пак ќе паркираат автобус у второ, а Тери ќе им ги е*е жените.

Член од
6 октомври 2009
Мислења
137
Поени од реакции
42
so napraj teri? jas ne vidov nisto.. samo ednas i kazaja replay za da ne se vidi... ako ima nekoj video neka daj ama jas nevidov nisto? jas da navivav za barcelona sram ke mi bese... sramota!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Значи овој Виктор Валдез е само за во Леирија да брани,човекот 2 чисти нема,не му е само овој гол безвезе,нема по 2 одбрани на утакмица а,Барса цело време напаѓа и противниците штом шутнат на гол тогаш е гол,резил од голман,
Пинто е Касиљас за него !!!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
А од кај знајте шо му има речено на тери онај глупион циган...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кој идиот можи да помисли дека Тери н езаслужи црвен??..си мисли во англија е па судиите нема да заприметат??..каков дебил човече

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Од кај знаете што го испровоцирал Санчез за да направи вакво нешто ?? Одма да се навредувало,глуп,сељак,идиот,грев итн :tapp::tapp:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
До крај ќе биде жешко.Сега и Роберто Ди Матео во одбрана :D . Оф леле зашто ли Тери мораше онака да направе , не ја бива. Торес ги решава на оваа уткамица :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Одбраната+Валдес:facepalm:
Кој гол им поклонија на Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.