Реално гледано Дрогба и Ивановиќ ги добија скоро сите воздушни дуели така да овде Каталонците беа безмоќниИ да, Ибрахимовиќ е играчот што му фалеше на Гвардиола!
Го виде тоа И Гвардиола и очајнички потег му беше со ставање на Кеита во напад!Реално гледано Дрогба и Ивановиќ ги добија скоро сите воздушни дуели така да овде Каталонците беа безмоќни
Чул те Господ ме нервира тој многу кога кажа дека дошол во Барса да осбојува титули златен Арсенал со Ван Перси шо ќе правеа сега 10-0 секоја утакмица ...Да даде Господ Фабрегас никогаш да не освои титула со Барселона!
Изледа бившиве играчи на Арсенал воопшто титула нигде нема да освојат, во било кој тимДа даде Господ Фабрегас никогаш да не освои титула со Барселона!
Ах бе тери бе идиоте.
Viva John Terry, каков идиот, аматер ....
Таман пуштив да глеам, одма Барса дава гол и црвен картон. Браво капитене! Одлично!
Тери си уплатил цела плата на црвен картон за Челзи.
Ги шитна Тери, каков идиот...
Ете им 2-0..
Тери идиот невиден... човече не ми се верува каква глупост напраи
Тери СЕЉАК на годината!
Кој идиот можи да помисли дека Тери н езаслужи црвен??..си мисли во англија е па судиите нема да заприметат??..каков дебил човече
Ne se opustaj ti mnogu mnoguИм ебем матер.
А она Терино сељак беше и сељак остана
decko smirise !!Црнчево го измери Валдес од глава до петици
Тери комотно нека се убие
А од кај знајте шо му има речено на тери онај глупион циган...
se soglasuvam so vas,najverojatno bil epten isprovociran,ne se pravi vakvo nesto bez pricinaОд кај знаете што го испровоцирал Санчез за да направи вакво нешто ?? Одма да се навредувало,глуп,сељак,идиот,грев итн
Ако мислиш за игра во одбрана,тогаш за тебе треба еден фејспалм со Нова Македонија весник !!Тери дрвото барем е надвор, нема како да се срамува повеќе.
Потегот на Тери е неспортски, да, но од каде знаете џуџето шо му има кажано на Тери ? Па и Зидан направи неспортски потег ама сите знаете дека имаше причина.
Realni lugje..Тери си падна на некаква провокација од Санчез, овој маестрално го изигра. Реално коленцето на Тери беше како да го предупреди Санчез да не јаде многу многу гомна, ама овој си падна и оп црвен за Тери - сосема исправна одлука на судијата.
hh aj ti ..ne zbori mn mnТери доби црвен за да отиде кај Шакира пошто Пике се повреди..
Слаб цитат, мал си.Искомплесираната личност беше цитирана, а тебе ако ти се допаѓа играта на барса оди дркај на неа, само тоа ви остана!
Лупаат глупости, мене тоа најмногу ми пречи, да беа само пристрасни ајде де. Кај го откопа Шмајхел вчера само не ми е јасно.Честитки за Челзи. Според мене заслужено Барселона не е во финале.
Повторно спорен црвен картон. Ај пеналот во ред.
Добро бе оној коментаторон на Канал 5 е тотално аут. Апла навивач за Барсеолона. Па не се коментира тоа така у етер.
Лупаат глупости, мене тоа најмногу ми пречи, да беа само пристрасни ајде де. Кај го откопа Шмајхел вчера само не ми е јасно.
Не знам дали гледавте формула викендов на мтв, чиста петка беа коментаторите, се имаа спремено добро и не трескаа глупости. Тоа ми дава надеж дека догодина ЛШ на мтв ќе е уживање
Абе каков Ибра...тапа е он против големи екипи.И да, Ибрахимовиќ е играчот што му фалеше на Гвардиола!