Колку пари и од каде Collectors Edition? Да си земам едно. Во југотон не носат, да ги ебам, ги прашав.Како што имав кажано порано Близард си е Близард.Колку и да ги мразиш заради доста причини пак ќе ја купиш(или пиратираш) играта и нормално ќе изгубиш дооооооооооооооооооооста време на игрите.
Прашајте го само другар ми кој не ја брише Старкрафт(и кецот и двојката) и уште си ја тера без досада.
Колку само го сакам колекционерското издание,ама прескапо е.
И во ГТЦНа 15 ќе се лупаме у Рамстор ко пре м ? ))
Шо има не сум во тек?И во ГТЦ
Абре не е само во Рамстор? И што сега ќе ве трчкам јас низ трговските....И во ГТЦ
Глупости, лаги, невистини. Што е ова, робовладетелство, средниот век со „надмоќните раси“ и колонизаторите како што тогаш биле англичаните?Не знам зашто го водите моабетов, споредувате triple A игра со free to play игра Споредбава е помеѓу Мерцедес и Југо.
Не е се во парите и во каква игра, туку КОЈА е играта.Глупости, лаги, невистини. Што е ова, робовладетелство, средниот век со „надмоќните раси“ и колонизаторите како што тогаш биле англичаните?
Ај да не се нервирам и јас. Епа вака.
Тројното А, тоа свето тројство, значи висок буџет и ништо друго. Ама среќа со пари не се купува. А игрите (и комјутерските и постарите) во пет збора се најприродиот начин за одржување на среќата кај човекот.
Може за милион(и) долари да се дизајнира многу одбивна игра, а може за 1000 денари да се направи доста привлечна игра.
Близард има опција за Македонија да поврзиш paypal со акаунт? Мене ми е на UK али треба да имаш од таму број телефонски за да префрлиш пари преку paypal...moze veke pari da se zimaat od aukcijata i za makedonija po zasluga na srbija ne pustija i nas za balnce da raboti, a deneska go napraviv i toa da dobivas i sms izvestuvanje koe blizzard vika deka bez toa nemozes da napravis prefrluvanje na parite, a i plus za prefrluvanje na parite samo preku paypal, so karticka ke mozes da kupuvas raboti od aukcija ali nema da mozes da gi prefrlis na karticka ke ti stijat na balance