Diablo 3

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Хаха абе сиромав ме напраивте само заради неколку критики врз Diablo 3 .....:facepalm:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Како што имав кажано порано Близард си е Близард.Колку и да ги мразиш заради доста причини пак ќе ја купиш(или пиратираш) играта и нормално ќе изгубиш дооооооооооооооооооооста време на игрите.

Прашајте го само другар ми кој не ја брише Старкрафт(и кецот и двојката) и уште си ја тера без досада.

Колку само го сакам колекционерското издание,ама прескапо е.
Колку пари и од каде Collectors Edition? Да си земам едно. Во југотон не носат, да ги ебам, ги прашав.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.111
Поени од реакции
9.051
Midnight opening event најверојатно.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Не знам зашто го водите моабетов, споредувате triple A игра со free to play игра :) Споредбава е помеѓу Мерцедес и Југо.
Глупости, лаги, невистини. Што е ова, робовладетелство, средниот век со „надмоќните раси“ и колонизаторите како што тогаш биле англичаните?

Ај да не се нервирам и јас. Епа вака.

Тројното А, тоа свето тројство, значи висок буџет и ништо друго. Ама среќа со пари не се купува. А игрите (и комјутерските и постарите) во пет збора се најприродиот начин за одржување на среќата кај човекот.
Може за милион(и) долари да се дизајнира многу одбивна игра, а може за 1000 денари да се направи доста привлечна игра.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Глупости, лаги, невистини. Што е ова, робовладетелство, средниот век со „надмоќните раси“ и колонизаторите како што тогаш биле англичаните?

Ај да не се нервирам и јас. Епа вака.

Тројното А, тоа свето тројство, значи висок буџет и ништо друго. Ама среќа со пари не се купува. А игрите (и комјутерските и постарите) во пет збора се најприродиот начин за одржување на среќата кај човекот.
Може за милион(и) долари да се дизајнира многу одбивна игра, а може за 1000 денари да се направи доста привлечна игра.
Не е се во парите и во каква игра, туку КОЈА е играта.

Замисли го твојот омилен филм со твоите омилени глумци (Diablo III).
Ај сега замисли филм сличен на тој, со низок буџет правен, приказна некоја си и глумци аматери.

Што ќе сакаш повеќе, оригиналот или овој сличниов?

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
^
Работава е Torchlight или Diablo :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ај за убо да е. Што ќе ни е ЕУ и НАТО кога Близард не признаваат со вистинското име? :) Нека бидат Малта FYROM отсега па натака :)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
moze veke pari da se zimaat od aukcijata i za makedonija po zasluga na srbija ne pustija i nas za balnce da raboti, a deneska go napraviv i toa da dobivas i sms izvestuvanje koe blizzard vika deka bez toa nemozes da napravis prefrluvanje na parite, a i plus za prefrluvanje na parite samo preku paypal, so karticka ke mozes da kupuvas raboti od aukcija ali nema da mozes da gi prefrlis na karticka ke ti stijat na balance

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
moze veke pari da se zimaat od aukcijata i za makedonija po zasluga na srbija ne pustija i nas za balnce da raboti, a deneska go napraviv i toa da dobivas i sms izvestuvanje koe blizzard vika deka bez toa nemozes da napravis prefrluvanje na parite, a i plus za prefrluvanje na parite samo preku paypal, so karticka ke mozes da kupuvas raboti od aukcija ali nema da mozes da gi prefrlis na karticka ke ti stijat na balance
Близард има опција за Македонија да поврзиш paypal со акаунт? Мене ми е на UK али треба да имаш од таму број телефонски за да префрлиш пари преку paypal...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.111
Поени од реакции
9.051
Значи не земаат listing fee ако ставиш ствари на Real-Money AH, fee земаат само ако тоа што го ставиш се продаде. Нема никаков ризик ондак, но сме ограничени на максимум 10 аукции истовремено. Дали добро сум разбрал?

1$ од weapon/armor или 15% од gold/gems/etc е сосем пристојна наплата. Ако врзам дебитна со Battle.net Balance сите продавања и купувања ќе одат преку тоа, е сега нема да можам да ги вадам парите (нели за ова мора PayPal), но ќе можам да ги користам на Battle.net срања, експанзии и гејм тајм?

Kajgana Shop

На врв Bottom