UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па според тебе у Финале крв нека падне затоа што е финале, брат има правила колку толку се почитуваат. Нели. Секое удирање без топка е Црвен. Прашај кој сакаш.
А за глумата смешно е да збориш, Барса глуми вака така, а Другите тимови што глупи се нафта пијат, Не.
Не ми ставај зборови во уста,кај црвениот картон можеше и да се воздржи и да му даде опомена,а не да изреагира мајмунски одма судијата.
Јас лично очекував класа фудбал вечерва да се одигра,ама кога го видов црвениот картон ми се стемни.
За глумата на друг кажувај му,Барса највеќе глуми,се покажа тоа против Интер на кампот (Бускетс) се докажа и вечерва (Санчез)
Не пиеме нафта ние.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Аа значи тој муабет е...Реал го тепаше Херкулес, а Херкулес ја победи Барселона што значеше Реал се подобри од Барса :D
Aко не се лажам, Реал ја плесна и Барцелона :icon_lol:

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Дете, се резилиш од прееска.

Добар тренер, добра екипа, знае да постави тактика за секој противник. Тактика. Не антифудбал-шмантифудбал. Со Барса се игра вака.
Натаму, во нокаут мечеви екипа која има резултат се брани и си ја бара шансата од контри. Ова е познато од пред 50 години и нема никаква врска со Барса.
Уште троа понатаму, екипа која има играч помалку на терен, многу нормално е да постави дефанзивна формација.
Малку понаваму: Челзи, екипата која се бранеше, со играч помалку, постигна 2 (со букви: два) гола. Против фаворитот. На негов терен. Тоа во спортот се нарекува подвиг.
Фудбал за почетници: поседот на топка е за занимација. Се собираат головите.

И можам уште вака да те едуцирам, ама нејќу.

И кај гледаш таленти во Македонска репрезентација?
Имаше резултат и на домашен терен да да таму се бранеше, да бранеше резултат, немој да тропкаш зелени немој.

R

Rigel Kent

Гостин
Малку понаваму: Челзи, екипата која се бранеше, со играч помалку, постигна 2 (со букви: два) гола. Против фаворитот. На негов терен. Тоа во спортот се нарекува подвиг.
Toa se vika losa odbrana na protivnickiot tim , podvig e koga so igrac pomalku napagjas so site sili da postignes gol. ;)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Заслужено Челзи победи.Барса и со повеќе играч , и со пенал во рака не можеа да тепаат , така да најзаслужено си идат во финале.Јес да сеа во финале нема да играат Рамирес и Меирелеш , ама тука се Есиен и компанија :)

П.С и да забораив , Дрогба , браво како најдобрите дефанзивци изигра. Секоја чест

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

ODMAZDATA E SLATKA !!!!!!!!!!! ODMAZDATA E SLATKA KAKO NIKOGASH DO SEGA !!!!!!!!! POSLATKA OD SEEE !!!
Crven karton + penal + pred prepoln stadion u sred Barcelona pred 80.000 katalonci ... NEKOI RABOTI NE SE KUPUVAAT SO PARI !!! ZA SE DRUGO ... TUKA E FERNANDO TORRESSSS !!!! GOL VREDEN 50 MILIONI FUNTI I FINALE CHAMPIONS LEAGUE...

SRCE MOEEEEE !!! ♥

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Не е точно. Барселона последните две титули во ЛШ го освои против еден ист тим во финале. Кој за твое чудо ќе биди изгледа, одеше со глава в ѕид и не сакаше да проба со бункер. Бункерот си успева таман, само секое негово успевање досега го спроведува различен состав, то е лошото, сите после се лажат вака ко тебе дека има само еден начин на играње фудбал (со гнавење на топка).
Е па брат има гледачи што сакаат да гледат ф-бал и *ф-бал. ја не оспорувам успех.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom