UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Па 180 мин Автобус ф-бал што е.Искрено.Носи резултат точно но за кратко време.;)
челзи даде 3 гола, барса 2 анти фудбал можеш да користиш за некој орачки екипи кој играат остро и одат повеќе на човек и ја прават утакмицата нефудбалска и нека не ве лажи кројф дека барса игра најатрактивен фудбал, оти попимлачи од барса нема

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Челзи комотно може да се прекрстат во ФК Автобус.

F

fantomX

Гостин
Има таленти како тебе, бравос те стаиме у Македонска репрезентација.
Според тебе Со Португалија да играме бункер и ако извадиме 0-0 или ако падне (бог на теме) да опнеме гол и ние сме појаки. Бррееее, ја кој ни се у репрезентација мислители како тебе:pos:
Да да, со ванаби-тика-така-навака-натака играта на Јонуз светско освојвме.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Со играч повеќе, досуден пенал, водство од 2-0 и да не можеш да победиш, ебати тимот.

Меси во овие последните 3 натпревари се изгуби, 2та против Челзи и против Реал.

Инаку во финалето ќе им биде ептен тешко на Челзи, без Тери, Меирелеш и Рамирес, ама се е можно.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Брат у Челзи напад да не играше. хм. сум гледал ја друга утакмица. За тоа зборам, ќе играт финале и толку догодина ист филм не верувам.
Тоа е друже целта ги оправдува средствата вие треба да си ја барате грешката кај вас гвардиола со неговите експерименти оваа година а инаку дека имаа среќа челзи имаа ама некогаш треба да имаш и среќа за да успееш

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Па и ти би ставил автобус пред гол и тоа двокатен да ти опне судијата глуп непотребен црвен картон.
Не се бламирај.
А дека носи резултат за кратко време кажи му на Интер кога се бањаа со прскалиците после утакмица ;)
Брат ако тоа е НЕПОТРЕБЕН црвен картон има на многу страници на интерен правила за фудбал кога се дава црвен. :cenzura:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Има таленти како тебе, бравос те стаиме у Македонска репрезентација.
Според тебе Со Португалија да играме бункер и ако извадиме 0-0 или ако падне (бог на теме) да опнеме гол и ние сме појаки. Бррееее, ја кој ни се у репрезентација мислители како тебе:pos:
U MAD?
Yup U MAD

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Само за да не зборувате безвезе!

Di Matteo (coach Chelsea): "I continue to think this Barça is the best team in the world. We worked hard and had the luck we needed."
Полека но сигурно, сакале ние да признаеме или не, Реал си го превзема тој примат, ќе видиме утре дали ќе успеат во тоа, реков и ќе повторам, сакам Челзи да освојат и за нив ќе навивам во финале ама со таков десеткуван тим против Реал Мадрид и Мурињо ќе биде убер тешко, 10 пати потешко од овој двомеч со Барса зашто Жозе ги знае као дишат, плус без Тери и Иванович, јој.

Затоа утре, сите за Баерн. :D

R

Rigel Kent

Гостин
Celta gi opravduva sredstvata !

Chelsea dojde da se odbrani , napagjase po kontri , ja iskoristi nesigurnata odbrana i dade 2 gola.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Брат ако тоа е НЕПОТРЕБЕН црвен картон има на многу страници на интерен правила за фудбал кога се дава црвен. :cenzura:
Непотребен беше,дека беше без топка фаулот беше,ама можеше комотно да му даде жолт,сепак за полуфинале се работи.
Но и разбирам до некаде,глумачките способности на играчите на Барса се на врвно ниво,Бред Пит и компанија гомна да јадат.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Колку време ќе опстојуваат такви кај кои шо статистика за посед на топка стои на екран место број на голови, толку време и АВИОН пред гол ќе носи резултат.
Епа брате у 5-6 години само 2 пати тоа успеело (BUS) и тоа е успех. Хм. не би рекол.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Кај се бе оние каталонците што викаа 5-0 ,4-0? Ги снема некако,ццц.Баш се почна добар муабет..:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom