UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.905
Поени од реакции
6.989
Toooooooooooooooooooooooooooo!!!!

Никогаш не мислев дека ова ќе го напишам за гол на Челзи :pos:
Кој не бе брате , кој не? Има ли уште некој на овој свет да ја сака оваа досадна Барса која победува само ако Меси даде или асистира гол. Ова е уште еден доказ дека се се враќа се се плаќа...

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Dzabe e sve kogaj ova ne e proizvod na podobra igra, tuku na epten golema sreka. So tri suta u gol u dve utakmici da se odi ponatamu e stvarno zarski, ali Barca e krivecot ne dadoa penal i nekoi drugi situacii. Cestito na Celsi vo sekoj slucaj.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
ООООО честито Челзи.
Се надевам Утре и Баерн Минхен ќе го избаци Леал Мадлид.
Со плаќање Реал јок финале. У мадрид ако им бапнат од опсајд гол пак ќе плаче Мулињо.
Не е толку страшно што Барса ќе ја избацат туку дека не можат подобро од неа. анти фудбал, кратко трае.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
До крај ќе биде жешко.Сега и Роберто Ди Матео во одбрана :D . Оф леле зашто ли Тери мораше онака да направе , не ја бива. Торес ги решава на оваа уткамица :D
Да се цитирам и на сите да им е јасно :D :D :D . И уште еднаш ФЕРНАААААААААААААААААААААААААААААААААААНДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ТОООООООООООООООООООООООРРРРРРРРРРРРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕССССССС :D . И без стопери ќе ви играме и со еден помалце ајде чао поздрав кис4е :D

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сите шо гледаат фудбал се радуваат освен Фарсаши и по некој од Јуве шо навија за Барса :D пуши барса пуши

FUERA

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Знаем дека коментаров ќе ми се изгуби у овја 20 стране што ќе се напиша за 2 минута, ама фанојте на Барса (барем поединци) заслужуаа таков ремет (заради серењето после Баерн-Реал), да пукна од мука. Ама не сум таков, нека си се повлеча у себе сега.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ООООО честито Челзи.
Се надевам Утре и Баерн Минхен ќе го избаци Леал Мадлид.
Со плаќање Реал јок финале. У мадрид ако им бапнат од опсајд гол пак ќе плаче Мулињо.
lol, dude... Барса отпадна, али не, важно ти нешто против Реал да тропнеш...

Гвардиола ја заеба оваа, јебига!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Него Челзи со кој ќе игра у финале бе? :D Цел тим им е казнет ебате

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
Ова беше утакмичиште,ко сите Челзи Барса до сеа:)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Dzabe e sve kogaj ova ne e proizvod na podobra igra, tuku na epten golema sreka. So tri suta u gol u dve utakmici da se odi ponatamu e stvarno zarski, ali Barca e krivecot ne dadoa penal i nekoi drugi situacii. Cestito na Celsi vo sekoj slucaj.
Добра игра и кружење како „Киша око Крагуевца“, не е исто.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.422
Поени од реакции
16.701
Ало дечки смирете се бе, шо ова олкав наплив на емоции? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop