UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
K

kalimer0

Гостин
Ja ne planiram nisto, samo ne znam na sto se nadeva Celsi, deka dve utakmici na sreka ke proagaat, koga cel svet znae deka vecer pak ke gledame bunker od nivna strana
На предходната страна пишав дека Челзи треба да оди на гол а и РДМ изјави дека тоа ќе биде целта вечерва.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ja ne planiram nisto, samo ne znam na sto se nadeva Celsi, deka dve utakmici na sreka ke proagaat, koga cel svet znae deka vecer pak ke gledame bunker od nivna strana
Ју донт сеј.....

Прв болд
Доста бе летате у облаци(како и пред првиот напревар :facepalm: ) симнете се на земја малку е*аве напрчените каталонски навивачи..... Пред три години од целиот ваш фан клуб едвај двајца признаа(и тоа на сила) дека помниавте на среќа со гол од единствениот шут на цела утакмица - исто како и ние на првата :tapp: Шо мрсите муда сеа...

Втор болд
Цел свет знаеше дека Барса ги демолира своите противници - ама види па чудо... успеа да постигне само еден гол на два натпревари. Можеби цел свет знае на која тактика ќе оди вечерва Челзи - но исто и дозна кој е единствениот рецепт да се порази Барса макар тоа и да не им се допаѓало....

Остани ми со здравје пријателе и имај пријатен лет

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ај пак да си кажам мој prediction за вечер:Челзи оди во финале на чуден начин, т.е. со пенал,црвен за Барса или после пенали/продолженија.
Ај ќе видиме колку сум во право ама ако вака испадне за едно 5 саати ќе има на темава коментари од типот: И после Барса играла со судии?, Челзи победи но фудбалот изгуби,РДМ е бетер од Мурињо,ова е фудбал а не војна само во војната има бункери и чат-пат по некое :подобри бевме како и секогаш но сепак тоа не беше доволно

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ako chelsea fati kontra, i prv dade gol ... 0-1 (0-2 vkupno) ... KVIT PRAAM TUKA ODMA !! KVIT !!

I

IBIZA SOUND

Гостин
Ke igra Chelsea so formacija 3-4-3 ... Bez gajle.[/quote]

ni na son nema da sonuva di mateo so 3 4 3 a ne pa vo zivo :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.811
Поени од реакции
11.428
Ако финале биде Челзи - Реал, цел живот ќе те памтам, а ако речеш дека Челзи ќе освои, имаш и пиво од мене со кикиритки.:icon_lol:
Јас право да ти кажам реков дека ќе купам дрес од торес и ќе шетам со него. И да знаеш дека сум спремен, само челси нека освои, ќе ми биде задоволство. Но прво нека пропатат циганиве па ќе праиме муабет ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Јас право да ти кажам реков дека ќе купам дрес од торес и ќе шетам со него. И да знаеш дека сум спремен, само челси нека освои, ќе ми биде задоволство. Но прво нека пропатат циганиве па ќе праиме муабет ;)
Ајде ќе почекаме да видиме :).Ако Челзи освои нема да те веруваме на збор.Pics or it didn't happen ќе биде работата :D :D

С

Само Човек

Гостин
ова прованцијалциве никако да сванат дека не е битно колку време ја имаш топката, битно е шо праиш со неа

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Руи Фариа, еден од асистентите во стручниот штаб на Жозе Мурињо во Реал Мадрид, кој работеше со него и во Челси, се сретна со сегашниот асистент задолжен за скаутинг на противниците од лондонскиот клуб, Стив Холанд, откривајќи му ги сите тактички варијанти кои Португалецот му ги смисли на Пеп Гвардиола за да го победи на „Камп Ноу“.
Покрај тоа, Мурињо лично им испратил СМС – пораки на сите „свои“ фудбалери во Челси, со кои работеше во периодот додека беше на „Стемфорд бриџ“, како Дидие Дрогба, Франк Лампард, Џон Тери, Петр Чех, Ешли Кол… Пораката биле едноставна „Вие можете да го сторите тоа, исто како и ние. Се гледаме во Минхен“.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Руи Фариа, еден од асистентите во стручниот штаб на Жозе Мурињо во Реал Мадрид, кој работеше со него и во Челси, се сретна со сегашниот асистент задолжен за скаутинг на противниците од лондонскиот клуб, Стив Холанд, откривајќи му ги сите тактички варијанти кои Португалецот му ги смисли на Пеп Гвардиола за да го победи на „Камп Ноу“.
Покрај тоа, Мурињо лично им испратил СМС – пораки на сите „свои“ фудбалери во Челси, со кои работеше во периодот додека беше на „Стемфорд бриџ“, како Дидие Дрогба, Франк Лампард, Џон Тери, Петр Чех, Ешли Кол… Пораката биле едноставна „Вие можете да го сторите тоа, исто како и ние. Се гледаме во Минхен“.
Една утакмица добил со 1-2 и одма тактики продава :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom