UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Da se podsetime na edna od najdobrite pres konferencii na site vreminja ...
2009/2010, 1/2 final, pred mechot Barcelona - Inter ...

Dream is more pure than obsession.. :)
--- надополнето: 24 април 2012 во 15:16 ---
di mateo i meirles vetuvaat deka nema da parkiraat avtobus i ke igraat napagjacki
ke vidime dali ke igraat napagjacki
Ke igra Chelsea so formacija 3-4-3 ... Bez gajle.

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Ке биде интересен меч за гледање, се надевам дека една од овие 2 екипи ке победи во финалето , за барса ке биде историска шанса да ја одбрани титулата а за челзи конечно да освои ЛШ .......само нека има фер судење , да не биде како 2005 кога со помош на судијата челзи го даде 4тиот гол и се пласира понатаму или па како пред 2-3 години недосудените 3-4 пенали за челзи .....

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Дури и шутевите на Тељо кон орбитата ќе бидат запрени :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Јас вечер најмногу очекувам од Лампард пошто тој има искуство со ебење на Каталонки :D

K

kalimer0

Гостин
Да сум на местото на Ди Матео би одел на гол по секоја цена макар и примајќи еден дури и уште еден. Сепак Челзи мора да постигне еден гол па резултат од 2-1 би бил премија. Да се браниш 90 минути против Барселона на Ноу Камп и да се надеваш на 0:0 е глупост.
Ја имаат предноста, нека го направат она што не го направи Барса на Стемфорд Бриџ и нека постигнат гол.

Ќе гледаме далеку поотворен фудбал бидејќи е реванш, картите се отворени и некој мора да оди во Минхен. Тешко е да се каже врз кого ќе падне притисокот бидејќи водството на Челзи не е убедливо а Барса е таа која треба да притиска.

Јас како Челзи фан се плашам дека Меси својот прв гол против Челзи ќе го постигне од пенал без разлика дали постоечки/не постоечки.

П.С И јас очекувам да го видам Френк во првите 11 и да постигне гол, не како овој во потписот туку бомба од 15-25 метри :drk:

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Ne znam samo na sto se nadevaat fanovite na Celsi, dokolku se brani Celsi ??? Deka Barsa nema da dade gol ??? Ne znam ni Di Mateo sto misli ako izleze so istata defanzivna taktika, deka mozebi povtorno ke promasi Sancez ili Xavi ili nekoj drug od tolku cisti situacii ?? A najmnogu me interesira sto ke se sluci ako Barsa napravi 2-0, zasto site znaeme deka ako se otvoris protiv Barsa za da dades gol sigurno primas uste 1-2 gola .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Јас реков после натпрварот а ќе речам и сега: Истата тактика 2 пати не пали.Ваљда РДМ го знае тоа

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Ne znam samo na sto se nadevaat fanovite na Celsi, dokolku se brani Celsi ??? Deka Barsa nema da dade gol ??? Ne znam ni Di Mateo sto misli ako izleze so istata defanzivna taktika, deka mozebi povtorno ke promasi Sancez ili Xavi ili nekoj drug od tolku cisti situacii ?? A najmnogu me interesira sto ke se sluci ako Barsa napravi 2-0, zasto site znaeme deka ako se otvoris protiv Barsa za da dades gol sigurno primas uste 1-2 gola .
Кој те л’же тоа?
Сите се надеваме на гол, а ако цената на тој гол се два гола во мрежата на Челси ондак супер (y)

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Јас реков после натпрварот а ќе речам и сега: Истата тактика 2 пати не пали.Ваљда РДМ го знае тоа

Se slozuvam so tebe , druze. Navivam za Barsa, ali da zborime realno ako Celsi se otvori za da dade gol sigurno prima 1-2, edinstveno gi spasuva kontra, no Gvardiola mnogu nauci od prethodnite dve utakmici koga primi dva gola od kontra, pa se nadevam ke ja izbere vistinskata odbranbena linija
--- надополнето: 24 април 2012 во 17:07 ---
Кој те л’же тоа?
Сите се надеваме на гол, а ако цената на тој гол се два гола во мрежата на Челси ондак супер (y)
Znaci ti odgovara 4-1 :D ?

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Se slozuvam so tebe , druze. Navivam za Barsa, ali da zborime realno ako Celsi se otvori za da dade gol sigurno prima 1-2, edinstveno gi spasuva kontra, no Gvardiola mnogu nauci od prethodnite dve utakmici koga primi dva gola od kontra, pa se nadevam ke ja izbere vistinskata odbranbena linija
--- надополнето: 24 април 2012 во 17:07 ---

Znaci ti odgovara 4-1 :D ?
Мислев да ти пишам реферат, ама се откажав...
Ми одговара Челси да иде даље макар и изгубена да е утакмицата, со гол разлика нели :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom