bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
Хурр дур, не му даваат на Меси да даде пет гола, анти фудбал!!!1еве ја добитната тактика на Челзи
Хурр дур, не му даваат на Меси да даде пет гола, анти фудбал!!!1еве ја добитната тактика на Челзи
Планирате ќелавоно животно да го пуштите за судија ?
лол среќа лолJa ne planiram nisto, samo ne znam na sto se nadeva Celsi, deka dve utakmici na sreka ke proagaat, koga cel svet znae deka vecer pak ke gledame bunker od nivna strana
На предходната страна пишав дека Челзи треба да оди на гол а и РДМ изјави дека тоа ќе биде целта вечерва.Ja ne planiram nisto, samo ne znam na sto se nadeva Celsi, deka dve utakmici na sreka ke proagaat, koga cel svet znae deka vecer pak ke gledame bunker od nivna strana
Ако финале биде Челзи - Реал, цел живот ќе те памтам, а ако речеш дека Челзи ќе освои, имаш и пиво од мене со кикиритки.Vamos Chelsea!!!
Ју донт сеј.....Ja ne planiram nisto, samo ne znam na sto se nadeva Celsi, deka dve utakmici na sreka ke proagaat, koga cel svet znae deka vecer pak ke gledame bunker od nivna strana
Јас право да ти кажам реков дека ќе купам дрес од торес и ќе шетам со него. И да знаеш дека сум спремен, само челси нека освои, ќе ми биде задоволство. Но прво нека пропатат циганиве па ќе праиме муабетАко финале биде Челзи - Реал, цел живот ќе те памтам, а ако речеш дека Челзи ќе освои, имаш и пиво од мене со кикиритки.
Ајде ќе почекаме да видиме .Ако Челзи освои нема да те веруваме на збор.Pics or it didn't happen ќе биде работатаЈас право да ти кажам реков дека ќе купам дрес од торес и ќе шетам со него. И да знаеш дека сум спремен, само челси нека освои, ќе ми биде задоволство. Но прво нека пропатат циганиве па ќе праиме муабет
Една утакмица добил со 1-2 и одма тактики продаваРуи Фариа, еден од асистентите во стручниот штаб на Жозе Мурињо во Реал Мадрид, кој работеше со него и во Челси, се сретна со сегашниот асистент задолжен за скаутинг на противниците од лондонскиот клуб, Стив Холанд, откривајќи му ги сите тактички варијанти кои Португалецот му ги смисли на Пеп Гвардиола за да го победи на „Камп Ноу“.
Покрај тоа, Мурињо лично им испратил СМС – пораки на сите „свои“ фудбалери во Челси, со кои работеше во периодот додека беше на „Стемфорд бриџ“, како Дидие Дрогба, Франк Лампард, Џон Тери, Петр Чех, Ешли Кол… Пораката биле едноставна „Вие можете да го сторите тоа, исто како и ние. Се гледаме во Минхен“.