Ve dupi. Kapirash buraz ?Чекај бе, не кажа Мурињо дека Барселона сигурно игра финале? Mind blown...
Не е до тоа бе...се плашиЕдна утакмица добил со 1-2 и одма тактики продава
Ve dupi. Kapirash buraz ?
Кажа он многу нешта.Чекај бе, не кажа Мурињо дека Барселона сигурно игра финале? Mind blown...
Не очекував од тебе, дека нема да препознаеш ироничен коментарШо се замараш Инвадер со изјавите на Мурињо ти се чудам, секако светот се врти околу него поради некој што нон стоп се замара со тоа што изјавил. Денес дожиеав типичен flip the table moment, неговата слика имашe у книгата шо ја спремам за колоквиум, и тоа на пола страна... example for celebrity endorsing, Murinho endorsing american express.
Ti kje si me ignoriral, a ja sea prv pat gleam deka postoish na nashata planeta narechena Zemja.
Одамна ќе те игнорирав, среќа ја имаш отворено темата за италијанското првенство, па не ми ја покажува после. Те молам не отварај теми за лиги за следната сезона. Фала
И јас не очекував, ама не ни прочитав убаво, само сакав негде да ја внетнам случката од денес... да не може чоек да се концетрира на учење.Не очекував од тебе, дека нема да препознаеш ироничен коментар
маме му еем еј, сите изјави на Мурињо ги знаете вие каталонциве...Кажа он многу нешта.
Во 1996та рече: 'Hoy, manana i siempre con el Barca en el corazon'.
Во 2008ма речe: 'Drogba is a diver, like Cristiano, Torres and Van Persie'
Лесно менува ставови.