Во Словенија е играно.Не ги заборавај Баста, Флоро Флорес, Торје, Пинци, Пациенца и Ди Натале .. Ди натале е подобар од сите напаѓачи во интер.. Не се за џабе 4ти на табела.. ако немаа добри играчи ке се бореа за опстанок .
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:51 ---
на која страна е уплатено ова ?
Штварно бе шо е она дебилизам од кладилницине?! 1.25 за Барса?! Па која екипа е Челзи бе? Гранада?!!??! Абе ко нема за инает сите да уплаќаат Х-ови и 2-ки, а то Барса само да вртат околу голот на Чех а Челзи да ги лупа од контри.Лига на шампиони дабл :
Барса-Челзи X@4.50 (за инает на имбецилската квота на победа на Барса1.25 )
Реал-Баерн ГГ @1.65 ( Реал ќе постигне гол/голови без сомнеж, оттаму и Баерн мора да постигне гол и мислам дека ќе успеат)
И реал беше 5 коеф со барса ко играа саботата и си го изедоа стапот кладилниците. 5 коеф на реал бе, со кој памет.Штварно бе шо е она дебилизам од кладилницине?! 1.25 за Барса?! Па која екипа е Челзи бе? Гранада?!!??! Абе ко нема за инает сите да уплаќаат Х-ови и 2-ки, а то Барса само да вртат околу голот на Чех а Челзи да ги лупа од контри.
Од мене:
Барса-Челзи ГГ 1.80
Реал-Баерн 4+ 2.30
табела,може ќе ти се разјасни.не реков немаат добри играчи, немаат подобри играчи од Интер. Ај да не тераме оф топик
А шо ти гарантира дека ќе ја фатиш 1-1? Не велам не, ако им тргне, а Челзи се изгубат скорз можда и превисока ќе испадне квотата од 1.25 АМА не смееме да заборавиме, ние како тешкаши тука во кладење, пратење ЛШ, историја и сл. дека Челзи е во историска шанса да игра второ финале, да се одмазди на Барса за пред 4 години и плус досега никој не ја одбранил ЛШ!!! Па мајка му стара атер за квотите за Х или 2 вреди да се игра за Челзи, ако за ништо друго.Сингл да ја стаиш Барса 1-1 од парите што ќе ги фатиш ќе не можеш ни кифла да си купиш ебате...
И кладилниците не се тоа што беа.
Квота?Јас си ја лупам Челзи иде даље на ситно
Појма немам утре ќе видам .Гледам некој член погоре пишал 7 ама некако ептен ми изгледа..Квота?
Јас не ни реков дека ќе ја играм Барса утре,него така е муабетот,многу низок коефицент има,а доста ќе ја играат 1,1-1,13+,1-13+ и тако даље...јас ќе се тргнам од неа,нема да ја играм ич,Реал ќе ја играм ГГ3+.А шо ти гарантира дека ќе ја фатиш 1-1? Не велам не, ако им тргне, а Челзи се изгубат скорз можда и превисока ќе испадне квотата од 1.25 АМА не смееме да заборавиме, ние како тешкаши тука во кладење, пратење ЛШ, историја и сл. дека Челзи е во историска шанса да игра второ финале, да се одмазди на Барса за пред 4 години и плус досега никој не ја одбранил ЛШ!!! Па мајка му стара атер за квотите за Х или 2 вреди да се игра за Челзи, ако за ништо друго.
Ако е 7 или погоре ќе стаам 100че да иде даље, и ти стаи немој да ме шитнешПојма немам утре ќе видам .Гледам некој член погоре пишал 7 ама некако ептен ми изгледа..
Нема да те шитнам дефинитивно .Ако е 7 или погоре ќе стаам 100че да иде даље, и ти стаи немој да ме шитнеш