Фан Клуб: Црвена Звезда

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Само да дополнам. Како тоа немаме 5 години победа кога во рок од три недели два пати ве исплескавме ?
Мислеа на последните пет години, пред дерби куп дуелите (и ланската пирова куп победа од 1-0 на Маракана) :)

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
лол. ја честитам победа на тие шо се фер [коче губа и тие честита].
Иначе Никола и да сте не тепале , 5 години немате титула!
И од 132 дерби немате победа.. Од купо не се смета за дерби..
Само од лигата!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
http://www.mojacrvenazvezda.net/29595/2012/04/17/bajkovicrastuzuje-me-saznanje-da-cu-otici-iz-zvezde-bez-titule/

Бајко ќе си иде :( Штета баш ми прирасна за срце, дури и омилен играч можеби ми беше... Ама ете сака и он да заработи некоја пара. Нека му е со среќа, а за ова што мисли дека без титула ќе си иде, се излажал. И од куп е титула ;) Само нека се множат.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
^^
Посебно у сеќавање ќе ми остане, со мегафонот на реваншот. :D :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
лол. ја честитам победа на тие шо се фер [коче губа и тие честита].
Иначе Никола и да сте не тепале , 5 години немате титула!
И од 132 дерби немате победа.. Од купо не се смета за дерби..
Само од лигата!
Aха, значи само лига се смета, а не куп, така ? И дербито у куп си е дерби, без разлика дали е куп или првенство.

http://www.mojacrvenazvezda.net/29595/2012/04/17/bajkovicrastuzuje-me-saznanje-da-cu-otici-iz-zvezde-bez-titule/

Бајко ќе си иде :( Штета баш ми прирасна за срце, дури и омилен играч можеби ми беше... Ама ете сака и он да заработи некоја пара. Нека му е со среќа, а за ова што мисли дека без титула ќе си иде, се излажал. И од куп е титула ;) Само нека се множат.
Седи мирен бе, не иде нигде Бајко :D

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/61-stampa/851-bajko-neistina-je-da-sam-najavio-odlazak.html

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Aха, значи само лига се смета, а не куп, така ? И дербито у куп си е дерби, без разлика дали е куп или првенство.

Седи мирен бе, не иде нигде Бајко :D

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/61-stampa/851-bajko-neistina-je-da-sam-najavio-odlazak.html
Знам и ја видов после тоа :D Какви медиуми не ми се верува :tapp:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Затоа ја освен Мондо, РСБ и понекоаш МЦЗ и Моцарт не читам ништо друго. Првите увек имаат точни информации и се објективни, вторите се ѕверки, а и наши се :D .

Него, пак проблеми околу Филип. Сега ми е појасно зошто е префрлен назад у кадети. Штета што заради алчните родители (читај, мајка му) може да му се упропасти кариерата.

MOZZART Sport saznaje da će majka 17-godišnjeg veziste Crvene zvezde naredne srede obaviti završne pregovore sa predstavnicima Rome

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Наводно, Вилотиќ стапил во контакт со партизан. Што се однесуе до мене, може слободно да иде таму, ич нема да ме заболи, се покажа веќе каков е.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Наводно, Вилотиќ стапил во контакт со партизан. Што се однесуе до мене, може слободно да иде таму, ич нема да ме заболи, се покажа веќе каков е.
Од каде ова бе? Никаде не видов по нетот... Што е до мене, и јас не го сакам :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Па уште ништо нема официјално, ова е инсајдерска информација, што не мора да значи дека е точна, али не би ме чудело да е вистина :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Честитам :D

Абе никој ништо не прокоментира за утакмицава со Слобода. Се губите ко Меси на Стемфорд Бриџ :icon_lol:

Шала на страна, очигледен е пад у форма кај скоро сите играчи. Прво полувреме КАТАСТРОФА. Нити желба, нити идеја, ама баш ништо не покажаа, само се шетаа по терен и имав впечаток дека едвај чекаат да заврши утакмицата. Ама излеа на полувреме некој им се наебал све по список па у второ изгледаа доста подобро.

Поединечно, сум задоволен од Тошиќ, кој е константен цела полусезона, без грешка игра човеков, Максимовиќ, Лазовиќ, Димитријевиќ и Милуновиќ. Останатите потфрлија.

Иначе, http://www.mondo.rs/s241976/Sport/Fudbal/MONDO-_Kinezi_stizu_u_Zvezdu_da_grade_stadion.html

Идат избори, па ќе градиме стадиони, ќе појачуваме договори со Газпром...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Па уште ништо нема официјално, ова е инсајдерска информација, што не мора да значи дека е точна, али не би ме чудело да е вистина :)
Ова за Вилота почна да кружи по фб групите насекаде... Ама прееска излезе тој со демант дека како голем циган, неможел да игра за Партизан, а и шнајдерот наш изјави дека нема шанси да дојде... :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
И Мустафа беше голем циган па го видовме. Ама овој нема шанса негова грешка да повтори.

Иначе за стадиончево шо мислите? Мене ми е топ некако, ене и тема отвориле :D

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Толе полудео најверојатно финалето ке се игра во Крушевац,на некој му е криво што ке биде полна маракана ако се игра на неа, ако веке мењаат нек се игра на маракана ако не што ја матат работата.

Kajgana Shop

На врв Bottom