PayPal (официјална тема)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Чекај ти стави држава словенија а и прати лична карта од македонија? :facepalm:
Па Македонија не е призната за на пејпал сеуште мора словенија или јас на кипар сум регистриран .

Член од
18 април 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
Чекај ти стави држава словенија а и прати лична карта од македонија? :facepalm:
Јас сум регистрирана со Бугарија, мораше да пратам документ за доказ на адреса, а одпозади на личната карта не пишува Македонија, само адресата ја пишува и Скопје, а и на акаунтот адресата е нели напишана и доле Скопје, Бугарија, ај баш ќе видам ако ме блокираат ќе се отрујам, јас демек се ок да биде, тоа е.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Јас сум регистрирана со Бугарија, мораше да пратам документ за доказ на адреса, а одпозади на личната карта не пишува Македонија, само адресата ја пишува и Скопје, а и на акаунтот адресата е нели напишана и доле Скопје, Бугарија, ај баш ќе видам ако ме блокираат ќе се отрујам, јас демек се ок да биде, тоа е.
Да од позади не пишува али од напред .. како мислиш ти само задната страна да ја пратиш .. од напред пишува државјанство македонско .. и ке ја видат дека е македонска лична карта , освен ако немаш ти бугарска .. мора и двете страни да ги пратиш од кај ке знаат тие дека ти се точни податоците ако ја пратиш само задната страна ..таа и на фотошоп ке ја направам !

Член од
18 април 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
Да од позади не пишува али од напред .. како мислиш ти само задната страна да ја пратиш .. од напред пишува државјанство македонско .. и ке ја видат дека е македонска лична карта , освен ако немаш ти бугарска .. мора и двете страни да ги пратиш од кај ке знаат тие дека ти се точни податоците ако ја пратиш само задната страна ..таа и на фотошоп ке ја направам !
Ми го затворија трајно :(, Тоа е , али јас си отворив нов :), со друга картичка, па сега дури не ми го затворат и тој ќе го користам, Па понатаму се надеваме што поскоро да ја стават и нашава ни држава, Поздарв
--- надополнето: 19 април 2012 во 15:32 ---
Врши ли некој услуга плаќање преку негов Paypal ?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ми го затворија трајно :(, Тоа е , али јас си отворив нов :), со друга картичка, па сега дури не ми го затворат и тој ќе го користам, Па понатаму се надеваме што поскоро да ја стават и нашава ни држава, Поздарв
--- надополнето: 19 април 2012 во 15:32 ---
Врши ли некој услуга плаќање преку негов Paypal ?
Што ти треба ?

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Значи затвараат акаунтот а?
Пошто баш денес земавме дебитна Visa Electron од НЛБ Тутунска...Да не се обидувам а?

И кај е туториалот за да се спои со paypal?

Член од
18 април 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
Значи затвараат акаунтот а?
Пошто баш денес земавме дебитна Visa Electron од НЛБ Тутунска...Да не се обидувам а?

И кај е туториалот за да се спои со paypal?
Џабе ќе правиш ,по првото плаќање ти го лимитираат во ист момент , готово више неможе со ниедна финта, се е испробано . Поздрав,

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Џабе ќе правиш ,по првото плаќање ти го лимитираат во ист момент , готово више неможе со ниедна финта, се е испробано . Поздрав,
Може со Withdraw и Add Card, никој ништо не ти блокира.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
Па очигледно збореше за тие што веќе имаат акаунти.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Океј де смеј се...Од кај ја да знам? Пукај си сеир ајт..
Зотоа што цитатот претходно се однесуваше на мене и овој му кажа дека може со withdraw..Море не сум дужен ја на вас да ви објашњавам...
Смејте се на туѓо незнаење, ќе напраите вие нешто од државава...

Kajgana Shop

На врв Bottom