PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Океј де смеј се...Од кај ја да знам? Пукај си сеир ајт..
Зотоа што цитатот претходно се однесуваше на мене и овој му кажа дека може со withdraw..Море не сум дужен ја на вас да ви објашњавам...
Смејте се на туѓо незнаење, ќе напраите вие нешто од државава...
абе ако му кажувате кажетему, вака само сеир тргате.
ако можи како можи , ако не можи не можи.
незнам што е толку тешко.

Дечки една услуга, оние што имаат пејпел, ќе може ли денес да префрлите 350 денари (7.5$ - 8$) на одреден корисник, многу е итно, јас уште утре ви ги враќам парите било на рака било преку банка, има ли некој good guy greg? :D

Дечки една услуга, оние што имаат пејпел, ќе може ли денес да префрлите 350 денари (7.5$ - 8$) на одреден корисник, многу е итно, јас уште утре ви ги враќам парите било на рака било преку банка, има ли некој good guy greg? :D
Не знам кој би ти помогнал "на лепе очи" без разлика имал или немал пејпал. :facepalm:

ти пишав порака, кажи што како подетално.
средено(y)

Сеуште ли важи ова со Withdraw и Add Card или и тоа е веке минато бидејки во изработка ми е Visa Electron од тутунска банка и незнам дали ке регистрирам Пејпал воопшто?Позз и однапред фала!

Едно питајне, кај и да е ќе ми помине роков на дебитнава, после? Ќе можи да се продолжи рокот на истата картица, или толку од пејпал?

Едно питајне, кај и да е ќе ми помине роков на дебитнава, после? Ќе можи да се продолжи рокот на истата картица, или толку од пејпал?

Мислам дека ќе можеш со Withdraw и Add Card. Прашај го @davcevski имаше твитнато дека ставил нова картица.

Сакам да ве прашам, како може да се направи PayPal Од Македонија. Пошто слушам дека имало финта некоја, ама веќе не ради таа. Имам Visa Electron од НЛБ, како може да ја регистрирам на PayPal. Пошто, многу ми е потребено да имам PayPal за да може да плаќам онлајн.

Сакам да ве прашам, како може да се направи PayPal Од Македонија. Пошто слушам дека имало финта некоја, ама веќе не ради таа. Имам Visa Electron од НЛБ, како може да ја регистрирам на PayPal. Пошто, многу ми е потребено да имам PayPal за да може да плаќам онлајн.
Види имаш во постовите поназад целосна процедура како се прави пејпал . ако сеуште може пробај ..

Сеуште ли важи ова со Withdraw и Add Card т.е дали некој во скоро време ја направил оваа финта или и тоа е веке минато бидејки во изработка ми е Visa Electron од тутунска банка и незнам дали ке регистрирам Пејпал воопшто?Позз

Сеуште ли важи ова со Withdraw и Add Card т.е дали некој во скоро време ја направил оваа финта или и тоа е веке минато бидејки во изработка ми е Visa Electron од тутунска банка и незнам дали ке регистрирам Пејпал воопшто?Позз
Функционира, проверено пред 2 дена.

Сакам да си купам нешо од eBay, па дали има некој од Штип што би ми префрлил пари на PayPal акаунтот, ќе му платам кеш и ќе има заработка? Доколку има, нека ме контактира по пат на приватна порака да се дообјаснам, што како и да се договориме.

Сакам да си купам нешо од eBay, па дали има некој од Штип што би ми префрлил пари на PayPal акаунтот, ќе му платам кеш и ќе има заработка? Доколку има, нека ме контактира по пат на приватна порака да се дообјаснам, што како и да се договориме.

Имаш пејпал а сакаш друг да ти купува на ибеј? :confused:

Објаснувања преку пп. Ќе ве контактирам и двајцата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom