Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Let me fly/cry, let me fly/cry , i don't wanna say goodbye ... just let me fly/cry.

Рефренот мислам вака некако одеше, само не сум сигурен дали беше fly или cry, не ми текнува најдобро, порано ја имам слушано. Ако знае некој како се викаше песната, нека пише.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Come to me, come to me baby.....вака се баца девојка во рефрен во една песна, два дена ја слушам на Радио 2....и во кафиЌ вчера ја начекав...абе се искинав барајки...се искинав!

Член од
12 март 2010
Мислења
203
Поени од реакции
74
на радио во кола слушнав една песна ама не ми текнува баш на текстот идеше... zbog tvoja ljubav zaboravio sam drugove/prijatellje... мислам на фортуна ја слушнав ,машко ја пее ,ако ја препозна некој нека каже како се вика ми треба да реметам еден другар :D

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Абе сега знам дека ќе ми се смеете али една песна ме мачи абе никако да ја најдам а убава ми е многу.
Лирксот е на некој незнам каков јазик странски иде нешто како(сеа ќе пишам мене како ми звучи)Едо маја мука тее,але стее,мале стее така некако.И др нешто небитно али да си кажам таа што пее има нешто како глас за народна пеачка.
Ако некој ме сфати нека помага :icon_lol:
Ве молам итно ми е.
Значи ќе пробам да објаснам подобро.Ја пуштаат на Антена 5,ја пуштаат насабајле некаде кај 7.
На почетокот некаде почнува со народен мелос,ама онака народен кој ја прати низ цела песна,плус и тапани се приклучуваат.
На некој јазик е чуден,јас мислам дека е романски,а може грешам,женско ја пее.
лириките се нешто како edo maya muka tee,edo vaja muka dee ale stee

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Ве молам итно ми е.
Значи ќе пробам да објаснам подобро.Ја пуштаат на Антена 5,ја пуштаат насабајле некаде кај 7.
На почетокот некаде почнува со народен мелос,ама онака народен кој ја прати низ цела песна,плус и тапани се приклучуваат.
На некој јазик е чуден,јас мислам дека е романски,а може грешам,женско ја пее.
лириките се нешто како edo maya muka tee,edo vaja muka dee ale stee
Пробај со ова

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Ај и јас да си ја пробам среќата.

Многу заразно песниче, инструменталка е, мислам дека саксофон ја води мелодијата.
Често ја пуштаат на Антена5, баш денеска околу 2саат ја пуштија, ама не бев дома да ја прочитам на РДС. :mad:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ај и јас да си ја пробам среќата.

Многу заразно песниче, инструменталка е, мислам дека саксофон ја води мелодијата.
Често ја пуштаат на Антена5, баш денеска околу 2саат ја пуштија, ама не бев дома да ја прочитам на РДС. :mad:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Фала брат за трудот, ама не е таа.
Мојава е побрза, накај хаус иде стилот.

Ги преслушав сите песни од листите на антена5 и ја нема меѓу нив. Чудна работа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Се напињам и јас...има песна исто не можам да ја најдам, баш погоре постирав али слабо....иначе нема везе, штета што не помогнав :)

Re-loop

I play TRANCE, no DANCE!
Член од
21 април 2012
Мислења
118
Поени од реакции
60
Come to me, come to me baby.....вака се баца девојка во рефрен во една песна, два дена ја слушам на Радио 2....и во кафиЌ вчера ја начекав...абе се искинав барајки...се искинав!
дуд шо песна е? хаус, транс?

Kajgana Shop

На врв Bottom