Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Абе сега знам дека ќе ми се смеете али една песна ме мачи абе никако да ја најдам а убава ми е многу.
Лирксот е на некој незнам каков јазик странски иде нешто како(сеа ќе пишам мене како ми звучи)Едо маја мука тее,але стее,мале стее така некако.И др нешто небитно али да си кажам таа што пее има нешто како глас за народна пеачка.
Ако некој ме сфати нека помага :icon_lol:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ми треба наслов на една песна, машко ја пее, и вика: Everyday I get this feelings for you... диско песна е, во тој стил :) Ако ја знае некој нека пише :)

Z

Zona Pelucida

Гостин
Дали некој се сеќава на една македонска песна, од пред 10 години и више, пејачката се викаше Ирена или Ирина, а песната се вика ВРАТИ СЕ, нешто пееше...години изминаа, мислите одлетаа, во далечина, врати се...Спотот беше со манекени нешо. Ако ја има некој нека ми ја прати:love:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Песнава иде на антена5 сваки ден и се пее нешто "овој град е магичен"
некој дали ја знае ?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.447
Има една песна од некоја девојка што ја пее, ја слушам често воа автобус, преовладува гитара во песната, и се работи за љубениот на девојкава и оди некако вака: убаво е убаво..... убав е ко полски цвет, нежен како морска пена... со него ми е фантастично, никогаш досадно, а кога љуби романтично ..... само овие стихови ми влегоа во глава, а доста заразно песниче.

Член од
1 април 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
epten mi e uba pesnava ..da ne znaj nekoj kako se vika ja ima pochesto na antena 5 samo ova go znam odprilika: what I'm gonna loving you

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Барам една песна, се врти по антена, оди нешто.. You're invisible, invisible, you're invisible, invisible, тоа е рефренот.. само тоа го паметам :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Барам една песна, се врти по антена, оди нешто.. You're invisible, invisible, you're invisible, invisible, тоа е рефренот.. само тоа го паметам :)
Барај со invincible. Тешко е да е со invisible.

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Барам име на една стата песна, за текстот не се сеќавам многу, но паметам дека видеото беше со цртани (анимирани) ликови, нешто како деца или човечиња беа сиви, имаше едно изгледа женско и цело време играше/танцуваше, некаде при крајот едно од децата (човечињата) некако мафијашки ќе го убие другото (изгледа поради девојчето нешто), и после ќе му копа гроб, па ќе го прикажат мртвото во гробот облечено во костум, или пак беше во ковчег, и на крај мислам имаше споменик со R.I.P.

Тоа е се што се сеќавам.
Знам последен пат сум го гледал пред 6-7 години, па би требало да е од 2000 и некоја или крај 90-ти години.

Мислам дека беше поп или рап песна.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Која е песната што иде у позадина на рекламата за нескафе ?
видео неможем да најдем али рекламава иде на нашиве канали

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Не знам текст од песна како иде али го знам спотот.
Цело време во кадар покажуваат луѓе како плачат,црни,жолти,бели,деца,мажи,жени итн.
п.с балада ќе да е песнава. :)

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Помош за музикава ве молам

Kajgana Shop

На врв Bottom