Можда не свак 2-3 ..ама 5-6 сигурноИма ли некој кумановац од нас што свак 2-3 збор не му е ДА ГА ЕБУ?![]()
Читај га убаво текст..административно-деловен центар..сума сумарум измеѓу редови би значило,2 спрата општина 4 деловни просторие.. овој може само Циц да направи..него друго ми беше муабет..тј дел од Куманово е много густ,улице су катастрофа тесни,плус и една лента е паркинг,ја незнам сс кој памет туј се гради општинска зграда..наместо да се најде попериферно место..Е не, како у скопје коцеленд само споменици и тркала и врбе ќе гради/сади.
Стварно ли не знаете куде е. Од слаткарницу мирела или онога семкара или beep beep карши комитет па правац до Томета сликара па скроз доле до улаз на паркинг карши максим. Онон дрво мислу дека га и сга има пред трафику после
А куде е тој ќоше дозна ли?Читај га убаво текст..административно-деловен центар..сума сумарум измеѓу редови би значило,2 спрата општина 4 деловни просторие.. овој може само Циц да направи..него друго ми беше муабет..тј дел од Куманово е много густ,улице су катастрофа тесни,плус и една лента е паркинг,ја незнам сс кој памет туј се гради општинска зграда..наместо да се најде попериферно место..
Читај , пишаја icemaher погоре.. карши комитет,куде тија куќарке распаднати.А куде е тој ќоше дозна ли?
И мене не ми иде у главу, ем едносмерка е тамо, ем тесно, ем таксисти. Катастрофа ни е град, скапеш се вртееќе у круг да дојдеш од пример промес до паркинг карши максим.Читај га убаво текст..административно-деловен центар..сума сумарум измеѓу редови би значило,2 спрата општина 4 деловни просторие.. овој може само Циц да направи..него друго ми беше муабет..тј дел од Куманово е много густ,улице су катастрофа тесни,плус и една лента е паркинг,ја незнам сс кој памет туј се гради општинска зграда..наместо да се најде попериферно место..
а на кои трибине мислиш на стадион милано ??Абе кумановци, сви као пратимо фудбал, навивамо за странски тимови, а наш тим тоне ли тоне... Иначе, за онија што незнаев, наваѓа се у 4 општинску лигу и по некои информацие, ако улегнемо у 3 лигу ке се финансира много повише и има некои минимални шансе да се враќа малце по малце на стару славу. Тој е могуќе само ако има довољно подршка од трибине, па ја би испратија едн апел до сви кои су заинтересирани за овуј ствар да пратив што може повише и да давав подршку од трибине, зашто и планирано е активирање на кумани у овуј област, па што повише тој бољеЈа у свак случај ке ве информирам кд се играв утакмице туј на тему па ако сте вољни, можете да дојдете да дадете свој придонес за клуб... ипак, зашто да не се гледа оптимистички, кд успеасмо сс кошарку и рукомет, зашто не и сс фудбал
![]()