Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Не ми се јасни падобранците од останативе клубови што ми праат математики и теории овде ,дај идете глеајте си ги тимовите што се борат за Европа Лига со некој посран тим и не ми брмчете на муда.
Имате поздрав од врвот.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не ми се јасни падобранците од останативе клубови што ми праат математики и теории овде ,дај идете глеајте си ги тимовите што се борат за Европа Лига со некој посран тим и не ми брмчете на муда.
Имате поздрав од врвот.
А бе и да не освоиме што, еве што да речат навивачите на Арсенал и Ливерпул, и пак гледам навиваат, ништо не им фали :icon_lol:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Фудбалот е прекрасна игра а Премиер лигата волшебство, нема и нема подобра лига.
Е сега прашањето е дали се Сити толкави скапаници да кикснат со последните:pos:
Мене такво нешто ми мириса. Ако не, нареден петок ке гледаме пеколен фудбал, епски.
--- надополнето: 22 април 2012 во 15:49 ---
Мене ми е за неверување Сити да ги тепаат сите три до крај....две гости и со Јунајтед дома, се ми се чини дека за жал пак титулата сепак ке оди во Јунајтед.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Фудбалот е прекрасна игра а Премиер лигата волшебство, нема и нема подобра лига.
Е сега прашањето е дали се Сити толкави скапаници да кикснат со последните:pos:
Мене такво нешто ми мириса. Ако не, нареден петок ке гледаме пеколен фудбал, епски.
--- надополнето: 22 април 2012 во 15:49 ---
Мене ми е за неверување Сити да ги тепаат сите три до крај....две гости и со Јунајтед дома, се ми се чини дека за жал пак титулата сепак ке оди во Јунајтед.
Јок, се поеба Јунајтед со овој натпревар, титулата многу веројатно е да оди кај Сити.
Може ќе искочи ко вчера со Реал ситуацијата ама не ми личи така, Јунајтед се извади доста пати сезонава време е малце среќата контра нив да иде. Тевез ќе им ја донесе титулата на Сити :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Шо пропуштив бе ? Леле, како бе... Ахх, пак Формула да гледам. :tapp:

Ова само во Премиер Лига го можи, нигде на друго место. Кога, на пример ко ќе игра Реал дома и води 3-1, а игра против Сантандер, ќе му се врати и ќе направат 4-4 !? Ти се молам.

Ај, голови, хајлајтс и слично. :D

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Ајдеее 4-4 :eek: Ова сигурно дека јас не гледав :вонзем:

EFC Честито победа, шампиони сте за кинење бодови :notworthy:

JohnnyBCool

Disco Casualty
Член од
12 септември 2010
Мислења
60
Поени од реакции
43
Е токму заради ова што се случи пред малку е Премиер лигата тоа што е... Можам да констатирам дека Јунајтед немаше ваков натпревар речиси цела сезона. Само уште фалеше гол да падне од Рио во 95 минута и да се фрлам од тераса со главата надолу од радост :pos:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Имате поздрав од врвот.
Боли, а?
Го примивте сосе јајца. Ќе ви се удри во глава тоа што подарувавте поени на Виган.
Како има да ја загубите титулата најболно, има да посакувате да сте ја изгубиле со 10 поена разлика.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.419
Поени од реакции
16.698
Ако, ако...
Убао им се дешава на Јунајтед, со таква промена у форма од утакмица у утакмица не заслужуваат титула.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Боли, а?
Го примивте сосе јајца. Ќе ви се удри во глава тоа што подарувавте поени на Виган.
Како има да ја загубите титулата најболно, има да посакувате да сте ја изгубиле со 10 поена разлика.
Како ние, 99та. Всушност, ние сме последниот тим, кој ја изгубил титулата, а бил прв на 4 кола пред крајот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom