А бе и да не освоиме што, еве што да речат навивачите на Арсенал и Ливерпул, и пак гледам навиваат, ништо не им фалиНе ми се јасни падобранците од останативе клубови што ми праат математики и теории овде ,дај идете глеајте си ги тимовите што се борат за Европа Лига со некој посран тим и не ми брмчете на муда.
Имате поздрав од врвот.
Јок, се поеба Јунајтед со овој натпревар, титулата многу веројатно е да оди кај Сити.Фудбалот е прекрасна игра а Премиер лигата волшебство, нема и нема подобра лига.
Е сега прашањето е дали се Сити толкави скапаници да кикснат со последните
Мене такво нешто ми мириса. Ако не, нареден петок ке гледаме пеколен фудбал, епски.
--- надополнето: 22 април 2012 во 15:49 ---
Мене ми е за неверување Сити да ги тепаат сите три до крај....две гости и со Јунајтед дома, се ми се чини дека за жал пак титулата сепак ке оди во Јунајтед.
Боли, а?Не ми се јасни падобранците од останативе клубови што ми праат математики и теории овде ,дај идете глеајте си ги тимовите што се борат за Европа Лига со некој посран тим и не ми брмчете на муда.
Имате поздрав од врвот.
Убај голој, убај
Како ние, 99та. Всушност, ние сме последниот тим, кој ја изгубил титулата, а бил прв на 4 кола пред крајот.Боли, а?
Го примивте сосе јајца. Ќе ви се удри во глава тоа што подарувавте поени на Виган.
Како има да ја загубите титулата најболно, има да посакувате да сте ја изгубиле со 10 поена разлика.