Фан клуб: Рафаел Надал

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

6-3 1-0 моментално, ајде уште 5 гема до кршењето на мразот.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Леле колку сум среќна, леле, леле, леле. Конечно ја надмина и прекина психолошката бариера што го држеше со мислам дека седум последователни порази од Новак. Аххххххххх се осеќам како камен да ми паднал од срце. Многу битна битка доби Надал со оваа победа.
Башка Монте Карло е негова територија since 2005. Оуууу јеааааааааа!:cuc:
--- надополнето: 22 април 2012 во 16:30 ---
Колку го сакам моментот со гризење на пехарот... Колку ми фалеше ова да го видам... Ах недостигаше...:place:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Леле колку сум среќна, леле, леле, леле. Конечно ја надмина и прекина психолошката бариера што го држеше со мислам дека седум последователни порази од Новак. Аххххххххх се осеќам како камен да ми паднал од срце. Многу битна битка доби Надал со оваа победа.
Башка Монте Карло е негова територија since 2005. Оуууу јеааааааааа!:cuc:
Што ти реков на почеток на годинава после поразот на Аустралиа Опен.:)

С

сашенко

Гостин
После Аустралиа Опен се гледаше дека нема веќе многу проблеми со Новак и дека кога тогаш ке ја прекине лошата серија, ама ова беше тешка недела за Новак и тоа имаше голем удел исто така.Али победа си е победа, и ке му донесе многу самодоверба ова

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Што ти реков на почеток на годинава после поразот на Аустралиа Опен.:)
Да, да, да! (y) Драго ми е што излезе во право...

После Аустралиа Опен се гледаше дека нема веќе многу проблеми со Новак и дека кога тогаш ке ја прекине лошата серија, ама ова беше тешка недела за Новак и тоа имаше голем удел исто така.Али победа си е победа, и ке му донесе многу самодоверба ова
А бе да Австралија Опен беше показател дека Надал се враќа и тоа на голема врата, ама сепак реално имаше голема ми се чини психолошка бариера. Самодовербата му беше разнишана некако, не само со Новак и со други кога играше, ја немаше некако онаа сигурност. Порано кога излагаше на терен изгледаше дека ќе јаде живи луѓе, последниот период беше како дефокусиран. Сепак исклучиво ми е драго што се прекина таа серија. Одиме напред!

С

сашенко

Гостин
Ова е голема можност да се врати, се надевам ке ја искористи и уште од следниот турнир ке гледаме посигурни настапи

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ако поседувате iPhone 4S и сте голем фан на Рафа, тогаш посетете го линков и нарачајте си едно, да го личит телефонот малце :)

Чини околу 900 денари, бесплатна поштарина, не е малце но кејф е да се има. :D

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Конечно добиено финале против Ноле, ВАМОС РАФА!!!

L

Löwe

Гостин
Се очекува реприза на ланското финале против Ферер :)

Kajgana Shop

На врв Bottom