The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.037
- Поени од реакции
- 3.623
6-3 1-0 моментално, ајде уште 5 гема до кршењето на мразот.
Колку го сакам моментот со гризење на пехарот... Колку ми фалеше ова да го видам... Ах недостигаше...
Што ти реков на почеток на годинава после поразот на Аустралиа Опен.Леле колку сум среќна, леле, леле, леле. Конечно ја надмина и прекина психолошката бариера што го држеше со мислам дека седум последователни порази од Новак. Аххххххххх се осеќам како камен да ми паднал од срце. Многу битна битка доби Надал со оваа победа.
Башка Монте Карло е негова територија since 2005. Оуууу јеааааааааа!![]()
Да, да, да!Што ти реков на почеток на годинава после поразот на Аустралиа Опен.![]()
А бе да Австралија Опен беше показател дека Надал се враќа и тоа на голема врата, ама сепак реално имаше голема ми се чини психолошка бариера. Самодовербата му беше разнишана некако, не само со Новак и со други кога играше, ја немаше некако онаа сигурност. Порано кога излагаше на терен изгледаше дека ќе јаде живи луѓе, последниот период беше како дефокусиран. Сепак исклучиво ми е драго што се прекина таа серија. Одиме напред!После Аустралиа Опен се гледаше дека нема веќе многу проблеми со Новак и дека кога тогаш ке ја прекине лошата серија, ама ова беше тешка недела за Новак и тоа имаше голем удел исто така.Али победа си е победа, и ке му донесе многу самодоверба ова
Ова звучи ко цел живот да губел од србинот у финале ебате!Конечно добиено финале против Ноле, ВАМОС РАФА!!!