Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Каков прв сет , Рафа спаси 5 сет топки ,ајде тај брејк !
------------------------------------------------------------------------------
7-1 во ТБ за Рафа ,психички го уби !

Не бев дома и неможев да го гледам Рафа, дајте некое подолго видео.

Тешко добиен меч. Не ни очекував помал отпор од Ферер. Да играше против друг, ќе навивав за него. Вака, Вамооос!:)

Ќе ги освои сите турнири на земја без изгубен сет :D

10.jpg

11.jpg

14.jpg

12.jpg

2.jpg

5.jpg

Уште не му работи на Надал веб сајтот.Сега проверив и еве шо ми дава, пишете си податоци може маичка да си добиете :vozbud:

^^ Your form has been sent. Thank you! И јас си ја пробав, а иначе до коа трае оваа "акција" за маичкиве?

Уште не му работи на Надал веб сајтот.Сега проверив и еве шо ми дава, пишете си податоци може маичка да си добиете :vozbud:

Јас пред 10тина дена уклучив па го добив ова, си пополнав и секако, јас ќе добијам. LOL :D

Веќе долго време не му работи сајтот, не знам што е фркава... зарем толку го обновуваат...

Утре го чека далеку посериозен противник, ќе биде тесно,денес го гледав Гранолес против Фоњини и изигра многу добро. 17,5 + :)

Утре го чека далеку посериозен противник, ќе биде тесно,денес го гледав Гранолес против Фоњини и изигра многу добро. 17,5 + :)

тешко јас мислам обратно ќе го прегази 17.5 - :)

на оваа земја Рафа ќе ги гази мислам сите,исто и Ферер гледам игра супер

Буљаш, јас коа го игра + тогаш ги гази, реално требаше повеќе гема да земе Гранолерс,во клучните моменти Рафа му зеде неколку поени на среќа. тоа е :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom