Фан Клуб: Реал Мадрид

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Него ајде уз цела еуфорија, од Ди Мариа сум многу разочаран, не знам дали е добар избор за всреда...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито титула и прва победа против Барса по долго време ,па да ви се множат и баш ми е мило што Роналдо ги реши на сред Камп Ноу и им покажа дека е играч и за големи натпревари. Поздрав :)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Со мало закаснување,ви ја честитам заслужената победа над Барселона!

A

apidrone

Гостин
Ајде збор 2 за играчите..
Сан Икер - Ништо не можеше да напраи за голот, фантастичен како и секогаш, фати зицер на Чави, кога сите ја видовме топката у гол.
Арбелоа - Па ако не му беше најдобра утакмица у дресот на Реал уопште :D Му кажа на Тељо да не се прчи како младо петле
Пепе/Рамос - Не солидни, одлични беа синоќа. Конечно за нив Ел класико без грешка. Дај боже и во среда да дадат се од себе.
Коентрао - Не го критикував ни со Баерн, а сега? Сега пак би му дал шанса, Марсело некако нервозно ми изгледа. Одлична утакмица на Фабио.
Чаби - Генијалец. Клучен играч од средината. Трча и напред и назад. Те молам немој да добиеш жолт :cautious:
Кедира - Ги повлекувам сите зборови кажани за неговата некорисност во офанзива. Повеќе од доволно направи, а јас обожавам кога сум позитивно демантиран. Што се тиче во дефанзива, уште една маестрална утакмица.
Ди Мариа - Прелесно му се одзема топката кога е во трк, али ќе се сложите сите тука, одигра клучна улога за пресингот врз противникот. Ако не ти иде у напад, барем биди корисен во одбрана. Браво.
Озил - Човек создаден за асистенции. Имаше у прво полувреме еден спринт по десна страна, штета што не упати подобар центаршут. А асистенцијата беше потег на мечот.
Бензема - Не многу корисен во нападот, али се вклопи во шемата на Мурињо за пресингот. Исто ко Ангеле :)
И за крај, CR7 - Шуд ај вејст вордс? Калма Калма :D Дечкото што „се губел во големи утакмици“, што никогаш немал да освои ФИФА награда (иако веќе еднаш во 2008 ја освои), што стално симулирал и лежел по теренот... Ги заќуте апсолутно сите. Ќе изоставам да кажам дека е од друга планета, пошо ванземаљацот (кој шо коа не игра добро е само обично љуцко биче) не се виде синоќа. А после фијаското од 2010 година, небитно е кој ќе ја земе ФИФА наградата.
П.С. Мурињо - Конечно го најде начинот како против Барса. На фан клубот на фб, пишуваше дека наводно на полувреме им рекол, „ако ни дадат гол, тоа значи дека ние треба да дадеме уште еден“. Ги заќуте сите, вклучувајќи ги и голем број на кајганџии. Ајде и швабиве да паднат, ти знаеш како!

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Честито победа и нека ви се множат...па да видиме ако толку бевте силни против нас (каталонците),како ќе се поставите против баварците :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Честитки за големата победа против барселона, во среда победа против Баерн М.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Ајде збор 2 за играчите..
Сан Икер - Ништо не можеше да напраи за голот, фантастичен како и секогаш, фати зицер на Чави, кога сите ја видовме топката у гол.
Арбелоа - Па ако не му беше најдобра утакмица у дресот на Реал уопште :D Му кажа на Тељо да не се прчи како младо петле
Пепе/Рамос - Не солидни, одлични беа синоќа. Конечно за нив Ел класико без грешка. Дај боже и во среда да дадат се од себе.
Коентрао - Не го критикував ни со Баерн, а сега? Сега пак би му дал шанса, Марсело некако нервозно ми изгледа. Одлична утакмица на Фабио.
Чаби - Генијалец. Клучен играч од средината. Трча и напред и назад. Те молам немој да добиеш жолт :cautious:
Кедира - Ги повлекувам сите зборови кажани за неговата некорисност во офанзива. Повеќе од доволно направи, а јас обожавам кога сум позитивно демантиран. Што се тиче во дефанзива, уште една маестрална утакмица.
Ди Мариа - Прелесно му се одзема топката кога е во трк, али ќе се сложите сите тука, одигра клучна улога за пресингот врз противникот. Ако не ти иде у напад, барем биди корисен во одбрана. Браво.
Озил - Човек создаден за асистенции. Имаше у прво полувреме еден спринт по десна страна, штета што не упати подобар центаршут. А асистенцијата беше потег на мечот.
Бензема - Не многу корисен во нападот, али се вклопи во шемата на Мурињо за пресингот. Исто ко Ангеле :)
И за крај, CR7 - Шуд ај вејст вордс? Калма Калма :D Дечкото што „се губел во големи утакмици“, што никогаш немал да освои ФИФА награда (иако веќе еднаш во 2008 ја освои), што стално симулирал и лежел по теренот... Ги заќуте апсолутно сите. Ќе изоставам да кажам дека е од друга планета, пошо ванземаљацот (кој шо коа не игра добро е само обично љуцко биче) не се виде синоќа. А после фијаското од 2010 година, небитно е кој ќе ја земе ФИФА наградата.
П.С. Мурињо - Конечно го најде начинот како против Барса. На фан клубот на фб, пишуваше дека наводно на полувреме им рекол, „ако ни дадат гол, тоа значи дека ние треба да дадеме уште еден“. Ги заќуте сите, вклучувајќи ги и голем број на кајганџии. Ајде и швабиве да паднат, ти знаеш како!
pa ne bi rekol deka go najde nacinot kako protiv barsa
kolku sto mozev da primetam mou isto igrase kako i minatite nekolku natprevari od koga e dojden vo real
problemot bese kaj nas,greska na pep,greska igraci,greska taktika

A

apidrone

Гостин
pa ne bi rekol deka go najde nacinot kako protiv barsa
kolku sto mozev da primetam mou isto igrase kako i minatite nekolku natprevari od koga e dojden vo real
problemot bese kaj nas,greska na pep,greska igraci,greska taktika
Не очекувам ти да приметиш како играл Реал, сигурно си прател твојот тим како игра.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258

И наводно Перез имал вечера со родителите на Лукас Моура, така да се очекува да биде прво трансфер засилување овоа лето.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
И наводно Перез имал вечера со родителите на Лукас Моура, така да се очекува да биде прво трансфер засилување овоа лето.
Ајде Перез исколни ми желба да го донесеш Кралот од Сао Пауло:love:

100% некој од Мадрид ми ѓи чита мислењата, со кој никој не се согласува од тука ама затоа Мур се согласува:P:D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.730
Животното мото на Тељо е: Ќе влезе еднаш у сто пати.

Значи цело време ист потег правеше ебате неписмениот, погледот од Арбелоа на крај у стил: де бе мали, доста со истово... :pos:

Инаку....

Cristiano Ronaldo is the 5th player to score on 18 different rivals in a single Liga season after Ronaldo, Pizzi, Bebeto and Baltazar

ако даде со Мајорка, ќе стане првиот кој им дал голови на сите екипи... :D

а и пак почнал со Винс Картер скоковите...

Capture.JPG

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
лелеле народе сеа станувам јас вчера ептен јако беше у пичку матер ако знам колку испив ..РОНАЛДО МАЈСТОРЕ СВАКА ЧАСТ, ЦЕЛ ТИМ СВАКА ЧАСТТТ:cuc::cuc::cuc:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
И ја да напишам нешто за вчерашниот меч, нема смисла да не пишам ќе кажете види го овој ко телето се губи:D

Честито може една од најголемите победи на Реал последниве неколку години и тоа против Барса, која не полудување до вчера. Уште да се помине Баерн, а верувам дека после вчерашната победа, треба дечкиве да бидат 200% здивени до крај на сезона ама ќе видиме, не сакам да предвидувам ништо. Многу пати имам предвидувано дека доаѓа нашето време ама на жалост не било така.
До колку се помине Баерн, тогаш стварно доаѓа нашето време и владеење низ Европа, тоа е она што го чекавме толку долго, да се радуваме, да не не разочарува тимот на секој чекор, да им покажат кој е Реал и како треба да се игра против Реал ( со страв у коски :D ).
Дали конечно дојде и нашиот миг на радост, славење?!
За вчера и тој што изиграл најслабо за мене е најдобар, ете што се бара од Реал тоа што го направија вчера. Значи...значи против јак тим неможеш да дозволуваш грешки, ќе изиграш перфектно како вчера и џабе им е и 99% посед на топка кога резултатот е 1-0 за Реал.
На вчерашниот натпревар покажа нешто ново Реал кое го немаме видено до сега, а тоа е карактер и воља да се оствари позитивен резултат против најголемиот ривал кој ни беа најголемата ноќна мора.
Многу ми е мило за Роналдо што стварно го докажа она што го барав од него. Сега комотно можам да кажам дека е најдобар играч за мене и овој Роналдо вреди да се сака. Ја од него не барам да земе да ѓи искичми сите од Барса или Баерн ама он да ја реши утакмицата или да придонесе он за победа, тоа се бара од голем играч како што е Роналдо. Ајде мајсторе сега уште на Баерн покажи им како треба и ќе те сакам највеќе ( нормално после Бенз, не го менувам за тебе мо*ко :P:D ).
Е сега се покажа големината на Реал, киксна на неколку важни натпревари кои лани ѓи добивме без проблеми истото го мислевме и сега ама не беше така, али кога на Реал му требаше највеќе он си обезбеди титула на среде Камп Ноу.

Сите одлични, Роналдо морам да кажам дека е најдобар, сепак он ни ја донесе на сите Мадридисти радоста и ако не треба да се заборави на останатите, кои одлично си ѓи вршеа своите задачи и не кикснуваа многу. Секако за ваков ранг на играчи се бара ова што го презентираа вчера со Барса, им одржаа лекција: Aко играме без грешка ние, вие сте немоќни и со 99,99% посед;)

И конечно.......................................
Real Madrid Break Barcelona Heart

Hala Madrid!!!
АТАКУВАМЕ НА ЛШ СЕГА, VAMOS REAL!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom