Како ја мерите големината?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мериш обиколка, па делиш со 3,14 и добиваш фи

Кај да мерам обиколка? Кајшто е најдебело или кајшто е најтенко? Или да мерам на двете места па да делам на пола за да зеам средина, па после тоа да го делам на 3,14? :)

На времето многу ескивирав од тоа часовите по физичко се некои необјасниви болки имав :). И еднаш тоа професорот ми вели ти бе шо си седнал да не сакаш да ги мериме со сламка :), па следи одговор од моја страна не професоре со ластиче подобро е. Ааа ти сакаш да мамиш :pos::pos:.
Наравоучение машкиот полов орган си го мерам со ластиче, за да биди големината флексибилна :).

Меркава како за низ грло :raz:

Остајте девојките да ги мерат (а вие уживајте), вака можи да е многу субјективно. Па ако има за машала (една рака, друга рака и тоа што ќе остане е машала)...за убаво нека е.

Кај да мерам обиколка? Кајшто е најдебело или кајшто е најтенко? Или да мерам на двете места па да делам на пола за да зеам средина, па после тоа да го делам на 3,14? :)

Пробај со Питагорина теорема

Значи соберете се 3 другари и надрвете ги и спојте ги во вид на правоаголен триаголник. Е сега твојот намести го како хипотенуза ќе треба да собереш збир на квадрати од должината на од другите два стојковци и ќе го добеш квадратот на твојот орган. После само пресметуваш корен од тоа и ете ти.....

Абе ... а која е просечната големина за да знам дал да ви се приклучам во конверзација а ? а ? а ? :pos2::pos2::pos2:

Јасно ми е за жените, имаат градници... Горе-долу може да фатат мерка од нив. Ама како вие (мажите) ја мерите големината на вашиот орган? Со колку цм би биле задоволни и дали сте задоволни од големината? И она што би ги интересирало мажите... Со која големина се задоволни жените?

Користите ленирче, шака или нешто друго?

Раце ;)

Од големината сум задоволен да речеме :) Може зашто не се умарам а спаѓам во *пола свет* со *просечен* хаха :D

Сеа би излажал ако на ден не би сакал да имам 23ка или нешто така али среќен сум и вака :D

А за мерење ..... со раце :D Се знае отприлике што колку и од рака хахахах:baeh::baeh:

Ае позз

Го знаеш ти или колку да се најдеш у муабет?

ма нема везе дали го знае или не... ако му се крене ке треба крв за пенисоооооот... а за у глаата ке нема крв.. шала на страна ако има некој со толкав нека ми титне ЈА КЕ МУ СЕ ЈАВАМ ! ! ! !

А дали е поправилно да се мери од врвот надолу или од долу на кај врвот?

Пробај со Питагорина теорема

Значи соберете се 3 другари и надрвете ги и спојте ги во вид на правоаголен триаголник. Е сега твојот намести го како хипотенуза ќе треба да собереш збир на квадрати од должината на од другите два стојковци и ќе го добеш квадратот на твојот орган. После само пресметуваш корен од тоа и ете ти.....

LOL ...
Брат ке почнам култ во кој ти ке бидеш врховно божество . Морам ати ти признам дека ти сум обожавател .
Иначе од долу накај врвот е правилно .

@ Новинарка .

ОК е сликата .. али шо ако е поголем од то ????

Иначе елементот со фи е стварно луд ... обиколка се мери во сексулани студии не фи .... и се мери под главичката .

А дали е поправилно да се мери од врвот надолу или од долу на кај врвот?

Ја идем од долу:) Навкнат сум све што е поврзано со органот да почнува од долу:):)

Едно време имаше една проста мерка: Пробајте со палецот и показалецот сликовито. Исправете го палецот нагоре и испружете го показалецот напред, е тоа е мал човек со голем.... и обратно исправете го показалецот нагоре и испружете го палецот напред... е тоа е голем човек со мал...

Наравоучение: не е до големината, туку до висината :baeh::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom