Како ја мерите големината?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо има тие да кажат. Прашај го Коле (Никола), тие се да молчат, перат, пеглаат и ко че ни си придигне да се натртат,а тука ти бараш муабет да прават. Будалштилак :):)!

Mandrak напиша:
Какви шублери, какви микрометри...? До толку ли во микрони треба да е прецизно измерено? Оставете бе луѓе малку партнерките ваши да кажат нешто, не само непотврдени димензии кажувате овде.

па нема везе таква си е темата, а не дали даваш добар секс со таа големина и дали девојката е задоволна од твојата големина на пенисот .ок?

абе не ја мерам инаку ако ја мерам ке треба у дециметри:kez:

Со лењир или со шублер : зависи. :icon_roll:

Со педи.... што да праам за некои работи сум старомоден.... лењирот некако не ми изгледа како веродостоен алат за ваква деликатна работа :icon_lol:

мериш обиколка, па делиш со 3,14 и добиваш фи

Бернулиева теорема се вика тоа - ашколсуН ! :star:

Можете и да мерите во две фатки и машала на пример

Кога имав 13-14 со лењир , и фаќавме "Notes" . И во школо често се расправавме кој има најголем.
Одамна не сум го измерил. Страв ми е, ПОРАСНАЛ.......... хахаах

Coveci imam specijalno lenjirce i so nego si go meram :vozbud: i se isto kazue +18 :vozbud::pos2:

Да беше 18+ подобро ќе беше..
Се заебавам.
Туку, све 18ки на форумов бе?! Или првиот толку кажа и го скрши ледот па сега сите останати истата мерка ја земаат?:)

Јас порано не го мерев си мислев дека ми е 15-16, па после го измерив и искочи 16, арно ама после го глеав видеово.... и кога премерив ми искочи 13 цм, што е 5 инчи, па си се тешам дека на википедија пишува average human lenght 5-6 inches... Иначе уште го немам "клаено", па се надевам нема да се избрукам.. :toe:

Да беше 18+ подобро ќе беше..
Се заебавам.
Туку, све 18ки на форумов бе?! Или првиот толку кажа и го скрши ледот па сега сите останати истата мерка ја земаат?:)

еве да бидам првиот искрен:pos2::pos2::pos2:
сум го мерел пред една год и беше 16 (15,8 ама ајт 16 нека биде) :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Јеботе .... Шо ти се вика машка психа бе ... дури и на форум си мерат нај голема „машкоста“ ....

Зошто ли зошто мора секој разговор мегу мажи да се претвора во мерење кој е поголем маж .

Да клипчето за како да го мериш е точно . Бар така ми го мереа ( медицинско лице ) во една секс студиа во која учествував дури бев на факс .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom