Ezel

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ај некој нека ми раскаже што се случуваше во последните 5-6 епизоди.. Многу фудбал у пм, ништо не изгледав.. Почнувајќи од претгодната среда, до оваа :)
Ќе ти ги кажам последниве две најинтересни.
Теммуз ја уби Бахар.
Езел му постави стапица на Кенан. Теммуз тргна да ја убие Азард ја фати ,но излезе Али Клешта таму (го фати и му пресече прст и сега е во затвор.)
Кај Рамиз тргна поттрчкото на Кенан еден брадосан пуцвал коса, но Тефо ги уби сите и го заплашија него тро...
Езел му кажа на Џенгиз кој е .... и го ослободи од затвор веќе нема да се врати (изгледа).
Ова се најважните делови од последните 2-3 епизоди.

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Очекував нешто пооштар да биде овој Кенан Биркан,но... сосем нешто друго да ти бил :pos:
А бе типот си одгледува цвеќиња си направил цветна градина :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А бе типот си одгледува цвеќиња си направил цветна градина :pos:
Аха :pos:
Како не и текнува на Ејшн дека баш заради него е убиена!!!!! :mad:
Оној Теммуз би требало да го скичмат, туку ајт за поинтересен филмт да биде, подолг :rolleyes:

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Аха :pos:
Како не и текнува на Ејшн дека баш заради него е убиена!!!!! :mad:
Оној Теммуз би требало да го скичмат, туку ајт за поинтересен филмт да биде, подолг :rolleyes:
Чекај Ејшан се уште не е добро обработена се уште е старата, кога ќе стане новата Ејшан а таа новата е вечерва тогаш започнуваат најдобрите делови во Езел... туку многу ми се бендиса фацата од Џингиз кога му кажуваше на Али дека Езел е Омер :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Чекај Ејшан се уште не е добро обработена се уште е старата, кога ќе стане новата Ејшан а таа новата е вечерва тогаш започнуваат најдобрите делови во Езел... туку многу ми се бендиса фацата од Џингиз кога му кажуваше на Али дека Езел е Омер :pos:
Џенгиз е најскапаниот,но вчера му призна дека ептен го МРААААЗИ :icon_mrgr:

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Џенгиз е најскапан но најлукав од сите сака се да има и е спремен за се како што им излаја на овие од Кенан луѓето да е убијат Бахар која ни крива ни должна си го доби се заради кучето Џенгиз.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Џенгиз е најскапан но најлукав од сите сака се да има и е спремен за се како што им излаја на овие од Кенан луѓето да е убијат Бахар која ни крива ни должна си го доби се заради кучето Џенгиз.
Види тој не рече баш незе да ја убијаат, туку само даде предлог...
Иначе после него онака паметно ми игра Сердар, итар човек,но се помалку и помалку има улога во филмов во последно време :confused:

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Даде предлог дека еден ги врзува сите што ги сака и овие ја одбраа но кучево премногу излаја за да е суредат да си ќутеше се ќе беше поинаку ама тоа е .

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
За прв пат во серијава осетив дека се плаши Али Клештата :vozbud: и тоа од сопственото оружје,клештата!
Иначе ова на крајов беше епик! :cuc:
Внукот на Рамиз со Кенан вс Езел и Рамиз осеќам дека ќе биди оваа јака сезоона!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не да ви хејтам, ама многу глупава серија. Не можам да ја сварам.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не бе ок си не може секој да ја разбере
Шо да разбериш бе, секој потег мојш однапрат да го предвидиш во серијава, ама реков не сакам да хејтам, само си го кажав мислењето, а ти сакаш нешто паметен да излезиш или пак да ме навредиш ама ако, твое право прај шо сакаш.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Ме изнервира новава сезона, излегоа од концептот

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Шо да разбериш бе, секој потег мојш однапрат да го предвидиш во серијава, ама реков не сакам да хејтам, само си го кажав мислењето, а ти сакаш нешто паметен да излезиш или пак да ме навредиш ама ако, твое право прај шо сакаш.
Не бе друже не ми беше намерата да те навредам еве ти се извинуам ама стварно на пример ако не ја гледаш од почеток или ако промашиш една епизода може и да не ја сватиш а инаку серијата е добра ако ја загледаш за разлико од другиве што ги даваат еве ти на пример странсака серија лост ја заплетка па ни они сами не можеа крајот да му го најдат :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ме изнервира новава сезона, излегоа од концептот
Јас донекаде се сложувам, овој му ги уби синовите, му го зеде внукот,овој бараше нели човек полн со омраза (Омер) сакаше да го користи,но ете го засака! па сега....

Kajgana Shop

На врв Bottom