Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид vol. 164....сабота 21.04.2012 - 20 часот

Краен резултат на мечот

• Вкупно гласачи
    269
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Се сложувам од збор до збор. Ептен добро напишано:cuc:

Конечно помина Ел Класико, без цигански потези од двете страни. Натпреварот можеше слободно и без жолт да помине, ептен претеруваше Маленко кај жолтиве картони.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.228
Поени од реакции
14.566
Фабрегас отиде да освојува титули :pos::pos::pos:

Него сликиве :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: Озил на првата и влечките на Алонсо на втората :pos:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
за третиот гол го обвинуваш валдес ? Сигурно никој голман нема да му го препише нему. Тоа е глупост. Од кога гледаш фудбал другар, колку голмански грешки си видел
Не реков дека е виновен само тој,туку дека лошо беше поставен,кога веќе имаше играч што трча по роналдо требаше да си седи на гол.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе смејте се за влечкине ама 20 долари се такви од Адидас стор :D Кај нас се продаваат фалцови правени на бит пазар :D

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Абе смејте се за влечкине ама 20 долари се такви од Адидас стор :D Кај нас се продаваат фалцови правени на бит пазар :D
Озил му ги купил од турски пазар :D
Те мислев за поарен, а ти се однесуваш како дете од 10 години...

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Честитки за Реал М

Еве ги головите (третиот преземен од Алфа :) )

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.228
Поени од реакции
14.566
Те мислев за поарен, а ти се однесуваш како дете од 10 години...
Дете не дете убаво е да пукаш сеир на Фабрегас кој отиде по титули и цел тим плачковци од Барса.
Поминува нивното време, Иниеста и Чави се тие што ја одржуваат Барса толку јака ама нема уште долго ;)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Се сложувам од збор до збор. Ептен добро напишано:cuc:

Конечно помина Ел Класико, без цигански потези од двете страни. Натпреварот можеше слободно и без жолт да помине, ептен претеруваше Маленко кај жолтиве картони.
До душа држи вода твоето, но ако не покажеше жолт на бускетц на стартот на роналдо иако не беше за картон, многу ќе се разгореше и ќе имаше поголеми стартови, колку толку оддржуваше во нормала :)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Дете не дете убаво е да пукаш сеир на Фабрегас кој отиде по титули и цел тим плачковци од Барса.
Поминува нивното време, Иниеста и Чави се тие што ја одржуваат Барса толку јака ама нема уште долго ;)
Човек види кај те цитирав. Ме боли мене, ти што го плукаш Фабрегас.

Само кажи, смешна ти е демотивацијата?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не верувам дека на Пеп му беше намерата да го посрамоти Мурињо со пуштање на игра на децата. Јас и пред натпреварот знаев дека минимум еден од Тељо или Куенка ќе стартува, мада јас го очекував овој вториот.
Реално гледано Пеп ми делуваше како да се откажал од Ла Лига и победата ќе беше само бонус за Барса. Значи и со победа Барса пак ќе беше втора и ќе чекаше кикс на Реал кој можеше и да не се случи.
Пеп мислам повеќе се чуваше за во ЛШ, самото менување на Чави додека тој беше главен мотор ме прави да помислам на тоа.

Реал Мадрид одигра одлично, а ме радува тоа што играа дисциплинирано. Ја чекаа шансата и тоа им дојде кога го постигнаа вториот гол. Беа максимално концентрирани за разлика од Барселона кои како никогаш досега имаа многу погрешни додавања а тоа ретко се случува.

Им честитав во нивниот фан клуб на Мадридистите, целосно ја заслужија победата и титулата без разлика со каква тактика и стратегија стигнаа до целта, тоа е нивно право.

Ете што вели и Пеп:

Guardiola: "First of all, congrats to Madrid, for the win and the Liga title they have confirmed today."

Значи голем човек е, голем спортист.

Горд сум што навивам за Барселона. И секако чуството кога се игра Ел Класико го знаеме само ние навивачите на Барса и Реал и можам да кажам дека е прекрасно!

Уште еднаш честитки, па борбата продолжува следната година за Ла Лига, а за ЛШ можно е уште еднаш да ги мериме силите!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ај ќе ве замолам да ми најдете претрчана километража поединечно на натпреваров?

P

pepito*

Гостин
Поарно да си останеше во Арсенал, а?
Факт:
Фабрегас освои повеќе титули во Барса за една недела, отколку за 7 години во Арсенал.

П.С.Нема потреба да го тераш овој муабет само заради една изгубена утакмица, која вредеше титула, Барса веќе е во финалето на Копа дел Реј, во полуфиналето игра реванш со Челси на Камп Ноу. Каде е твојот Арсенал ?
Провоцираш, не за друго...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom