Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Зашто нокиа бе друже :confused:
ако веќе бираш од овие два, тогаш дефинитивно N8 без да се мислиш помеѓу Е7, на Е7 епик фејл е 8мп камера со ФИКСЕН фокус :vozbud: додека камерата на N8 е одлична
и не само камерата општо земено N8 е подобар избор
торте ако ти знаеш за андроид некои незнаат.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Нокиата е прочуена по телефони !
Ке ми понудиш ли нешто друго ?
Нокиа БЕШЕ прочуена по телефони и квалитет, сега е обратно, слаб квалитет со пензионерскиот симбиан = утка

зависи за која цена, моментално топ телефонки се ајфон, самсунг со галаксиите, хтц сензејшн моделите и слично

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Ајт овака.
На поклон добив еден чајна телефон, деф. е некоја копија на Ајфон.
Станува збор за Baoxing N5000.
Мојата мака врзана со него е следново - каде има такво (дупче) за ставање слушалки и какви слушалки користи?
Ах, да, го добив без полнач, после татко ми од некаде откопа полнач што одговара, со име CUWAN (се извинувам, слика на Гугл не најдов), на полначот пишува: Travel Charger Model: GMT-TR20.

Сега, дали некој може да ми помогне за мојов телефон да пронајдам слушалки кои би одговарале? Единствено место каде што би можеле да се ,,брцнат,, е отворот за полнење, a како што гледам на сликиве - за таму се слушалките.
Повелеле слики:

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
dali telefon sto raboti na simbian moze da se preinstalira so android

Член од
23 јуни 2009
Мислења
958
Поени од реакции
23
imam sony ericson w100i koga ke go uklucam sveti bel ekranot probav da zvanam od drug samo vibrira go otvoriv fletot ne e skinat ni cviknat vo sto e problemot ?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ајт овака.
На поклон добив еден чајна телефон, деф. е некоја копија на Ајфон.
Станува збор за Baoxing N5000.
Мојата мака врзана со него е следново - каде има такво (дупче) за ставање слушалки и какви слушалки користи?
Ах, да, го добив без полнач, после татко ми од некаде откопа полнач што одговара, со име CUWAN (се извинувам, слика на Гугл не најдов), на полначот пишува: Travel Charger Model: GMT-TR20.

Сега, дали некој може да ми помогне за мојов телефон да пронајдам слушалки кои би одговарале? Единствено место каде што би можеле да се ,,брцнат,, е отворот за полнење, a како што гледам на сликиве - за таму се слушалките.
Повелеле слики:

Само од таков кинез што има ист конектор

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Само од таков кинез што има ист конектор
Oк, намерно ги поставив слушалките на слика, сигурно постои такво како од мојот полнач некаде, дали може да ми кажете нешто повеќе? Бидејќи навистина не сакам да најдам уште еден полнач па да му го скастрам ,,тоа делчето,, и знаете, кабелче со кабелче (ептен е безвезе).

Член од
20 февруари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
73
Луѓе што е проблемот со спаива им остаив телефон што го купив од кај нив и ми беше поправен пред месец да кажеме али планирав во пон да го зиам и да го платам гледам дека ги нема таму како затворен тоа рекламата им е внатре нема ништо им звонам на сите можни телефони се грешка било и мобилниот им изгасен знае некој нешто?

Член од
23 јуни 2009
Мислења
958
Поени од реакции
23
Луѓе што е проблемот со спаива им остаив телефон што го купив од кај нив и ми беше поправен пред месец да кажеме али планирав во пон да го зиам и да го платам гледам дека ги нема таму како затворен тоа рекламата им е внатре нема ништо им звонам на сите можни телефони се грешка било и мобилниот им изгасен знае некој нешто?
http://www.spaiva.com.mk/magento/index.php/kontakt?___store=default

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Како се ставаат modови на Symbian ^3 ?

Го наместив да ги покажува сите папки, ама има повeќе такви private шо се и незнам у која идат.

Член од
20 февруари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
73
Џабе друже и се јавувам на двата викааат дека е грешка.Бев денес до таму празно ја прашав таа од пекарата вика дека се преселиле вика да не те лажам валјда кај големиот парк дали мислеше градски незнам али у курац барем да ме известеа.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Колку е ова точно што пишуваат " Работи само со Т-Мобиле сим"? Сакам да зеам телефон и да му стаам друга картица, ама да не се заебам па да не ми ја фаќа. Знам на мојот стар исто вака пишуваше ама фаќаше и други картици.

Kajgana Shop

На врв Bottom