Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Порака до Робен: вафанкуло стакло немој да си дошол во Торино,бетер од Пато ќе биде,нас ни треба голгетер не ни треба стаклениов ,па коа прочитав како се скарале со Рибери за кој да изведува слободен ко да играат во маало а не ЛШ полуфинале,што им е на овие?? да не сте мрднале од кај швабите и ти и скарфејс:D

овој може:)
овај демек не е стаклен?

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
овај демек не е стаклен?
И Ван Перси не е нешто али голема разлика има,Ван Перси има изиграно 45 утакмици за Арсенал оваа сезона,Робен секоја втора утакмица се повредува,плус Робен игра во Бундес каде одбрана е непознат поим а Ван Перси во Англија го убиваат.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
И Ван Перси не е нешто али голема разлика има,Ван Перси има изиграно 45 утакмици за Арсенал оваа сезона,Робен секоја втора утакмица се повредува,плус Робен игра во Бундес каде одбрана е непознат поим а Ван Перси во Англија го убиваат.
Ниту во Англија не ја поштовам многу одбраната ама ајде подобри се од швабите.

G

grande-juve

Гостин
Вчера ги гледав сите голови на Јуве од сезона 94/95, во напад Раванели, Виали, Р. Баџо, Дел Пиеро, ама какви голови даваше Виали... дали од волеј, дали со ножички, 90 посто му беа евроголови

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.493
Поени од реакции
87.405
Вчера ги гледав сите голови на Јуве од сезона 94/95, во напад Раванели, Виали, Р. Баџо, Дел Пиеро, ама какви голови даваше Виали... дали од волеј, дали со ножички, 90 посто му беа евроголови голови
а кај ги гледаше ако смеам да знам? :icon_mrgr:

G

grande-juve

Гостин
а кај ги гледаше ако смеам да знам? :icon_mrgr:
На компјутер. Вчера налетав на нетов дека се направиле 20 двд-ја со сите голови на Јуве (I 3000 Gol Della Juventus) од 53/54 до 07/08, па најдов некој торент на рутракер, ама само до 95/96, никаде не можам да ги најдам комплет.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Ovaa sezona zavrshnuva erata na barcelona i od dogodina pochnuva nashata. So igrata kako vo vremeto na Konte, 90' se igralo najdobar fudbal, najpozhrtvovan. Ovoj juve me potsekja na fudbalot koj se igrashe toa vreme. Pozdrav :)

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Ovaa sezona zavrshnuva erata na barcelona i od dogodina pochnuva nashata. So igrata kako vo vremeto na Konte, 90' se igralo najdobar fudbal, najpozhrtvovan. Ovoj juve me potsekja na fudbalot koj se igrashe toa vreme. Pozdrav :)
рано е да се констатира заавршување на ера, само 2 утакмици изгубиле со минимален разултат, јас сакам да продужи ерата на барса да бидат јаки и другата година да играме со нив додека се најдобри што некад биле и секако да ги победиме

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Muabetot mi beshe deka ovoj Juve me potsekja na igra na fudbal vo 90ti. So borba za sekoja topka, bez glumenje, izlegavanje na teren. So ushte nekoj dobar igrach koj igra u toj stil TOP ke sme slednata sezona

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
На компјутер. Вчера налетав на нетов дека се направиле 20 двд-ја со сите голови на Јуве (I 3000 Gol Della Juventus) од 53/54 до 07/08, па најдов некој торент на рутракер, ама само до 95/96, никаде не можам да ги најдам комплет.
Прати по ПП линк ако не ти е мака братче :)

Kajgana Shop

На врв Bottom